Er is absoluut geen tekort aan ‘gecertificeerde coaches’ die je een schema kunnen bezorgen.

Echter zijn er maar een gering aantal professionele trainers die je in duidelijke taal kunnen uitleggen waarom en hoe je een bepaald programma best kunt uitvoeren.

Expertise in professionele begeleiding is fundamenteel bij ons.

PERSONAL TRAINING

PERFORMANCE COACHING

ONLINE COACHING

VOOR BEDRIJVEN EN SPORTCLUBS

GROEPSLESSEN

VOEDINGSBEGELEIDING

Al onze diensten starten vanuit een eerste gratis en vrijblijvend kennismakend adviesgesprek waarbij we je doelstellingen overlopen en je een eerste advies bezorgen. Nadien brengen we je in contact met de trainer die je het best zal kunnen verder helpen.

Even nog eens onderstrepen… We willen er oprecht voor zorgen dat we het bereiken van al je doelstellingen garanderen. Iemand kan bijvoorbeeld aangeven 15 kg te willen verliezen, toch kan de reden erachter een andere doelstelling betreffen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de achterliggende reden meer energie betreft, of meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld, of verminderde rugklachten. Wanneer we al deze doelstellingen in beeld hebben gebracht, kunnen we een gepersonaliseerd trainingsprogramma opstellen dat al het noodzakelijke bevat om al deze doelstellingen succesvol te bereiken.

 

“’t Is niet onze missie om enkel trainings- en voedingsbegeleiding te geven.
’t Is onze missie om resultaten te boeken.”

Trainingssessies waar en wanneer je maar wilt

 

Bij je thuis, op kantoor, aan een parkje bij je in de buurt, we geven begeleide trainingssessies waar je maar wilt.

 

Geen verloren tijd meer door heen en terug naar het fitness-centrum te rijden. Onze trainers komen met plezier naar jou toe en brengen al het nodige trainingsmateriaal mee voor je workout.

Gepersonaliseerde trainingsprogramma’s

 

Na het initiële intakegesprek zal je coach een op maat gemaakt trainingsplan voor je opstellen in overleg met onze head coach.

 

Elke training en oefening dat je zal krijgen is volledig op je doelen, voorkeuren en trainingsniveau gebaseerd en zal ervoor zorgen dat je systematisch progressie boekt in functie van je doelstelling(en).

Flexibele voedingscoaching

 

Ooit al uitgekeken om een strikt dieet te starten?

Wij evenmin. Strikte diëten werken namelijk niet. ‘Op een strikt dieet gaan’ wil namelijk zeggen dat je vroeg of laat zal stoppen met dit ‘strikt diëten’ en dat de kans groot is dat verloren gewicht er terug zal bijkomen omdat je terug zal grijpen naar je oude voedingsgewoontes.

Gewicht verliezen is voor velen een uitdagende doelstelling. Je zal een periode minder calorieën moeten opnemen dan dat je er verbruikt. Maak deze periode niet moeilijker dan nodig door resoluut al je favoriete voedingsproducten te mijden en onnodige restricties in je voedingspatroon in te voeren. Het mag niet moeilijker worden dan het reeds is.

Onze flexibele benadering voor voedingsbegeleiding bestaat erin te kijken naar je huidige voedingsgewoonten en vervolgens kleine, consistente veranderingen te implementeren die bij je levensstijl en persoonlijke voorkeuren passen.

Waarom? We willen resultaten voor ’t leven boeken.

Hooggekwalificeerde coaches

 

Wist je dat momenteel een verplicht niveau van opleiding in de personal training-industrie momenteel nog niet geregeld wordt zoals dit bij andere gezondheidscoachende diensten (kinesitherapie, geneeskunde, diëtisten) wel het geval is?

Dit betekent dus dat je grootmoeder na een online cursus van 4 weken zich legaal ‘personal trainer’ mag noemen. Geen verrassing dus dat de personal training-industrie vaak als een grap wordt aanzien en er heel wat ‘personal trainers’ zijn die zo onprofessioneel zijn dat ze zelf een personal trainer nodig hebben.

Wij hebben als doelstelling deze visie te veranderen en steeds een hoge kwaliteitsstandaard te hanteren.

Elke trainer bij B-Fit heeft minstens een academische opleiding bewegingswetenschappen en is door een grondige selectie-procedure gegaan om ervoor te zorgen dat we enkel met professionele, gemotiveerde en ervaren trainers werken.

Onze werkwijze

01. Intakegesprek

Na een verkennend gesprek gaan we na welke wensen, doelen en verwachtingen jij vooropstelt.

02. Trainingspakket

Na het intake-gesprek stellen we een trainings- en voedingsplan op maat op om de vooropgestelde doelen te bereiken.

03. Training

Met behulp van je persoonlijke coach en je trainingsplan zal je in een mum van tijd de gewenste vooruitgang boeken.

04. Opvolging

Tijdens of na de trainingsperiode kun je ons steeds vragen stellen via mail, Whatsapp of sms.