Er is absoluut geen tekort aan ‘gecertificeerde trainers’ die je een schema kunnen bezorgen.

Echter zijn er maar een gering aantal professionele coaches die je in duidelijke taal kunnen uitleggen waarom en hoe je een bepaald programma best uitvoert.

Expertise in professionele begeleiding is fundamenteel bij ons. Wij werken op een erg wetenschappelijk onderbouwde manier. En daar zijn we trots op.

PERSONAL TRAINING

PERFORMANCE COACHING

ONLINE COACHING

GEZONDER OP DE WERKVLOER

GROEPSLESSEN

VOEDINGSBEGELEIDING

Al onze diensten starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we je doelstellingen overlopen en de mogelijkheden van een coaching bekijken. Nadien brengen we je in contact met de trainer die je het best zal kunnen verderhelpen.

Nog eens even benadrukken. We willen er oprecht voor zorgen dat je al je doelen bereikt. Vandaar dat onze coaching ook verder gaat dan enkel trainingsschema’s opstellen. Wij ondersteunen ook je leefstijl en voeding, zodat je je mentaal beter voelt en fysiek beter kan presteren.

Naast dat we enorm veel belang hechten aan het bereiken van je doelstellingen, vinden we het essentieel dat je de ‘waarom’ leert achter onze adviezen. We hebben niet liever dat je de kennis en de vaardigheden ontwikkelt om zelfstandig verder te kunnen.

 

Het is onze missie om je inzichten en tools te bezorgen die voor duurzame gewoonteveranderingen in je training, voeding en leefstijl zorgen. 

Trainingssessies waar en wanneer je maar wil

 

Bij je thuis, in de sportschool, op kantoor of in een park bij jou in de buurt? Wij geven begeleide trainingssessies waar en wanneer je maar wil.

 

Geen verloren tijd meer door heen en terug naar het fitnesscentrum te rijden. Onze trainers komen met plezier naar jou toe en brengen al het nodige trainingsmateriaal mee voor een heerlijke workout.

Gepersonaliseerde trainingsprogramma’s

 

Na het intakegesprek zal je coach een op maat gemaakt trainingsplan voor je opstellen. Omdat alle coaches van het team met elkaar samenwerken kan elke cliënt, ongeacht door wie deze getraind wordt, van de kennis en ervaring van alle coaches gebruik maken. 

 

Elke training en oefening die je zal krijgen is volledig op je doelen, voorkeuren en trainingsniveau gebaseerd en zal ervoor zorgen dat je systematisch progressie boekt in functie van je doelstelling(en).

Flexibele voedingscoaching

 

Ooit al uitgekeken naar het starten van een restrictief dieet?

Wij evenmin. Strikte diëten werken namelijk niet. ‘Op een strikt dieet gaan’ betekent dat je vroeg of laat zal stoppen met dit ‘strikt diëten’. De kans zal groot zijn dat verloren gewicht er opnieuw zal bijkomen omdat je terug grijpt naar je oude voedingsgewoonten.

Gewicht verliezen is voor velen een uitdagende doelstelling. Je zal een periode minder energie moeten opnemen dan dat je verbruikt. Maak deze periode niet moeilijker dan nodig door resoluut al je favoriete voedingsproducten te mijden en onnodige restricties in je voedingspatroon in te voeren. Het mag niet moeilijker worden dan het reeds is.

Onze flexibele benadering voor voedingsbegeleiding bestaat erin te kijken naar je huidige voedingsgewoonten en vervolgens kleine, consistente veranderingen in te bouwen die bij je levensstijl en persoonlijke voorkeuren passen.

Waarom? We willen resultaten voor het leven boeken.

Hooggekwalificeerde coaches

 

Wist je dat momenteel een verplicht niveau van opleiding in de personal training-industrie momenteel nog niet geregeld wordt zoals dit bij andere gezondheidscoachende diensten (kinesitherapie, geneeskunde, diëtisten) wel het geval is?

Dit betekent dat je grootmoeder na een online cursus van 4 weken zich legaal ‘personal trainer’ mag noemen. Geen verrassing dat de personal training-industrie vaak als een grap wordt aanzien.

Wij hebben als doelstelling deze visie te veranderen en de kwaliteitsstandaard in Vlaanderen te verhogen.

Elke trainer bij B-Fit heeft minstens een academische opleiding achter de rug en is door een grondige selectieprocedure gegaan. Zo zorgen we dat we enkel met professionele, gemotiveerde en ervaren trainers werken.

Onze werkwijze

01. Intakegesprek

Na een verkennend gesprek gaan we na welke wensen, doelen en verwachtingen jij vooropstelt.

02. Plan opstellen

Na het intakegesprek stellen we een gepersonaliseerd trainings- en voedingsplan op om de vooropgestelde doelen te bereiken.

03. Coaching

Met behulp van je persoonlijke coach en je trainingsplan zal je in een mum van tijd de gewenste vooruitgang boeken.

04. Opvolging

Tijdens of na de trainingsperiode kun je ons steeds vragen stellen via mail, Whatsapp of sms.