Gez-ondernemen

Doelgerichte coaching voor stressvermindering en burn-out preventie. Afgestemd op jouw hectische leven als ondernemer.

Als ondernemer heb je veel afspraken, deadlines en verantwoordelijkheid. Daarbij kom je vaak voor zowel mentale als lichamelijke uitdagingen te staan.

Om zo’n hectische levensstijl vol te houden, ben je maar beter weerbaar en in uitstekende conditie. De meest duurzame ondernemers zijn namelijk fitte ondernemers.

DSC_0083

Toch maken de meesten te weinig tijd vrij om preventief aan hun gezondheid te werken. Ze weten niet goed hoe ze dit efficiënt aanpakken, de motivatie is zoek of ze ervaren geen resultaten van hun inspanningen.

Met +600 coachingstrajecten achter de rug, is B-Fit ondertussen een vaste waarde in de gezondheidsbegeleiding van ondernemers en zelfstandigen. Door te werken aan je levensstijl, fysiek en voeding helpen we je professioneel groeien. Daarbij maken we het je zo praktisch en makkelijk mogelijk door op je werk, bij je thuis of in het fitnesscentrum af te spreken.

We garanderen je zichtbare resultaten, een hogere stresstolerantie en meer energie. Bovendien begeleiden we je op een manier die volledig bij je voorkeuren en levensstijl past.

Met een gezonde en fitte levensstijl presteer je op persoonlijk en zakelijk vlak beter. En dat komt je onderneming alleen maar ten goede.

Zelfstandige en op zoek naar stressreductie om een burn-out te voorkomen?

Laat ons helpen.

Wij komen naar jou toe of spreken af bij jou in de buurt, voorzien leuke en gevarieerde coachingsessies binnen èn buiten en stimuleren je ondernemend & zakelijk succes. Dit door te werken aan meer fysieke en mentale belastbaarheid en een gezonde levensstijl.

Waarom kiezen voor een persoonlijke ondernemerscoaching?

Efficiënt werken richting je doelstellingen

Vaste afspraken = geen uitstelgedrag

In- èn outdoor coaching, waar en wanneer je maar wil (thuis, kantoor, parkje, …)

Continue opvolging zorgt ervoor dat je veilig traint

Coaching op maat = maximaal resultaat

Fiscaal aftrekbare coachingsessies

Succesverhalen

onderneemster Carine zit gezonder in haar vel

Het programma is zeer afwisselend en gericht op de zaken waar ik zelf de focus op wil leggen. Perfect op maat dus. Ik heb een aantal belangrijke aanpassingen kunnen maken in mijn voedingspatroon die me nu resultaten én een supergevoel geven. Na jaren trainen zonder resultaat, zie ik nu in een mum van tijd de gewenste veranderingen door deze ondernemerscoaching.

Oliver weegt 50kg minder

Als ondernemer had ik steeds een excuus om niet aan mijn gezondheid te werken. Té druk, téveel werk, té weinig tijd. Uiteraard was dit onzin.

Na een jaar tijd ben ik 50kg kwijtgespeeld. Dit dankzij coaching van Thomas. Veel info over voeding, uitdagende trainingen én psychologische steun wanneer nodig.

Ik heb geleerd dat het als ondernemer belangrijk is om je te laten begeleiden, zo werk je efficiënter aan je gezondheid.

Anja (32) verloor 14kg

Thomas is een hele goeie trainer, maar heeft ook een sterk concept bedacht dat voor de zelfstandige ondernemers en drukbezette ouders zoals ons perfect in ons chaotische leven geïmplementeerd kan worden. Zowel de app als de wekelijkse afspraken maken het voor ons een haalbare kaart om te werken aan onze gezondheid. Voor mij gaat het niet meer om een dieet of periode van sporten, maar eerder over een nieuwe levensstijl.

Ik sta met een strakker lichaam en met wat kilo’s minder, maar vooral met meer zelfvertrouwen en goesting in het leven.

Klaar om je gezondheid op de eerste plaats te zetten?

We geven je een 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Niet razend enthousiast na 30 dagen? Dan krijg je van ons gewoon geld teruggestort. Tenslotte zijn onze coachingstrajecten voor ondernemers fiscaal aftrekbaar. Een gunstige investering die je tijd, energie en gezondheid oplevert.

Wij gaven al coaching aan:

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Scroll to Top