gezonder op de werkvloer

Je werknemers met meer energie op de werkvloer? Minder collega’s met rugklachten? Een gezondheidscultuur in je onderneming? Klinkt verstandig. Je bedrijf wilt de gezondheid stimuleren van zijn menselijk kapitaal, maar weet niet goed waar te beginnen? Laat ons helpen. Wij zorgen voor een traject op maat naar een gezondere bedrijfscultuur. Met meer vitaliteit voor iedereen.

Een organisatie die in staat is om de gezondheid en de vitaliteit van zijn samenwerkers te bevorderen, is een organisatie die zijn menselijk kapitaal correct soigneert. Fitte, energieke medewerkers zijn namelijk de basis van een gezonde onderneming.

Onze bedrijfscoaching ‘Gezonder op de werkvloer’ bestaat uit een traject op maat waarbij we jullie begeleiden en ondersteunen naar meer gezondheid en vitaliteit voor iedereen in het bedrijf. Deze coaching is uniek, omdat we een methodiek hebben die beweging, voeding en leefstijlcoaching combineert.

Een greep uit de zaken die in de coaching zitten:

BEGELEIDING MET LEEFSTIJLFACTOREN

Niet alleen voeding en beweging, maar ook leefstijlfactoren zoals stress en slaap bepalen in grote mate onze gezondheid.

STRESSMANAGEMENT EN BURNOUTPREVENTIE

Leer je samenwerkers beter omgaan met stress en voorkom burnouts.

VORMEN VAN NIEUWE GEWOONTES

Helpen veranderen en leren volhouden. De focus leggen op gewoonteveranderingen, niet op ‘quick fixes’.

TEAMBUILDING DOOR GROEPSTRAININGEN

Jij en je collega’s bepalen zelf waar en wanneer de trainingen doorgaan. Onze teambuildings spreken zowel iedere spiergroep als het uithoudingsvermogen aan en worden gecombineerd met een leuke groepsdynamiek. We nemen gevarieerd trainingsmateriaal mee en elke oefening wordt in verschillende moeilijkheidsgraden aangeboden. Zo zorgen we ervoor dat elke collega op zijn/haar niveau kan bewegen.

Tenslotte hanteren we een niet-tevreden, geld-terug garantie. Niet razend enthousiast na 30 dagen? Dan krijg je van ons gewoon geld teruggestort. Tenslotte zijn al onze begeleidingstrajecten voor bedrijven fiscaal aftrekbaar. Een gunstige investering die jullie bedrijf plezier, energie en gezondheid oplevert.

Wij hebben al coaching gegeven aan:

Meer info?

Maak gratis kennis

Scroll to Top