Onze performance coaching richt zich op ambitieuze recreatieve- of topsporters die extra trainingsbegeleiding wensen om hun prestaties naar een hoger niveau te brengen.

Beoefen je een explosievere (team)sport en heb je het gevoel dat je nog potentieel hebt om beter te presteren? Dat je je niveau kan verhogen door je fysieke capaciteiten te optimaliseren? Dan ben je bij onze ‘strength and conditioning’-specialisten aan het juiste adres.

Naast de dagelijkse (club)trainingen kan je bij ons terecht voor “high performance coaching” waar vooral middels weerstands- en conditietraining de nadruk wordt gelegd op het verhogen van je kracht, explosiviteit, core stability, snelheid en wendbaarheid.

Daarnaast wordt er, door het toepassen van ons “high performance strength and conditioning model“, blessurepreventief gewerkt en zal je lichaamssamenstelling verbeterd worden.

Performance coaching mikt op het verhogen van atleten hun prestaties door hun fysieke kwaliteiten te optimaliseren.

Performance coaching

Ideaal voor: ambitieuze recreatieve atleten, (top)sporters die hun fysieke capaciteiten willen maximaliseren

Vanaf 55 euro per sessieVanaf 55 euro per sessie

Small-group performance coaching

Ideaal voor: professionele begeleiding aan een lage kost, teamgenoten, koppels

Start de performance coaching samen met één of meer vrienden. Je zal de begeleide sessies samen volgen maar ieder krijgt een gepersonaliseerd trainingsprogramma.

Contacteer ons voor meer infoContacteer ons voor meer info

Analyse van de lichaamssamenstelling

Ideaal voor: sporters die hun vetpercentage willen weten en verbeteren

De lichaamssamenstelling van een atleet, en meer specifiek het aandeel vetvrije massa en vetmassa, is een belangrijke prestatiebepalende factor. Een teveel aan lichaamsvet is een extra belasting, vermindert je mobiliteit en zorgt voor een hoger risico op blessures.

Wil je je aantal kilogram spiermassa, vetmassa en je vetpercentage eens weten?

Door middel van een huidplooimeting of BIA (bio-elektrische impedantie analyse) brengen we deze in kaart. Tijdens al onze begeleidingen meten we steeds de (verandering in) lichaamssamenstelling, zo kunnen we nauwkeurig het verschil in vetpercentage, het aantal verloren kilo’s vet en het aantal toegenomen kilo’s spiermassa berekenen. Deze info kan vervolgens gebruikt worden om het verschil in prestatie te verklaren, als motivatie of gewoon als ‘leuk weetje’.

20 euro20 euro

Meld je aan voor performance coaching!

En maak gratis kennis

Neem contact met ons op