Onze sports performance coaching richt zich op ambitieuze recreatieve- of topsporters die krachttraining willen gebruiken om hun fysieke prestaties naar een hoger niveau te brengen.

De voordelen van krachttraining om sportprestaties te maximaliseren en blessures te voorkomen zijn keer op keer wetenschappelijk bewezen. Sneller sprinten, hoger springen, steviger in duels kunnen gaan en het blessurerisico drastisch verminderen; de gegarandeerde winst dat je als atleet uit krachttraining haalt is immens.

Voor ambitieuze competitiesporters is het essentieel om aan krachttraining te doen. Wie hier niet toe bereid is, laat simpelweg resultaat liggen.

Wij hebben al coaching gegeven aan:

Beoefen je een explosievere (team)sport en heb je het gevoel dat je nog potentieel hebt om fysiek beter te presteren? Dat je je niveau kan verhogen door je kracht en explosiviteit te verhogen? Dan ben je bij onze sports performance experten aan het juiste adres.

Naast de dagelijkse (club)trainingen kan je bij ons terecht voor performance training waar vooral middels weerstandstraining de nadruk wordt gelegd op het verhogen van je kracht, explosiviteit, rompstijfheid, snelheid en wendbaarheid.

Daarnaast wordt er blessurepreventief gewerkt en zullen we de focus leggen op het verbeteren van je lichaamssamenstelling.

Performance coaching mikt op het verhogen van atleten hun prestaties door hun fysieke kwaliteiten te optimaliseren.

Sports performance coaching

 

Na een uitgebreide screening en intake stellen we een gepersonaliseerd trainingsprogramma voor je op. Je programma wordt afgestemd op je doelstellingen, sport, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl. Omdat al onze coaches met elkaar samenwerken kan elke cliënt, ongeacht door wie deze getraind wordt, van de kennis en ervaring van alle coaches samen gebruik maken.

Je trainingsprogramma en -progressie wordt via onze innovatieve software opgevolgd. Zo kan je coach snel bijsturen wanneer nodig.

Nu kennismakenNu kennismaken

Small-group performance coaching

 

Start de performance coaching samen met één of meer vrienden. Je zal de begeleide sessies samen volgen maar ieder krijgt een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Ideaal voor professionele begeleiding aan een lagere kost.

Nu kennismakenNu kennismaken

Voor sportclubs

 

Bij veel sporten zijn de prestaties in grote mate afhankelijk van de fysieke vaardigheden kracht, explosiviteit, snelheid en wendbaarheid. Helaas wordt het verbeteren van deze vaardigheden vaak over het hoofd gezien, zowel door spelers als door trainers.

B-Fit ondersteunt sportclubs door performance coaching op maat aan te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in krachttraining en voedingsbegeleiding voor sporters.

Wil je als club de sportieve prestaties van je atleten verbeteren? Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis kennismaking.

Meld je aan voor performance coaching!

En maak gratis kennis

Neem contact met ons op