Onze performance coaching richt zich op ambitieuze recreatieve- of topsporters die extra trainingsbegeleiding willen om hun fysieke prestaties naar een hoger niveau te brengen.

Wij hebben al coaching gegeven aan:

Beoefen je een explosievere (team)sport en heb je het gevoel dat je nog potentieel hebt om beter te presteren? Dat je je niveau kan verhogen door je fysieke capaciteiten te optimaliseren? Dan ben je bij onze ‘strength and conditioning’-specialisten aan het juiste adres.

Naast de dagelijkse (club)trainingen kan je bij ons terecht voor high performance coaching waar vooral middels weerstandstraining de nadruk wordt gelegd op het verhogen van je kracht, explosiviteit, rompstijfheid, snelheid en wendbaarheid.

Daarnaast wordt er blessurepreventief gewerkt en zullen we de focus leggen op het verbeteren van je lichaamssamenstelling.

Performance coaching mikt op het verhogen van atleten hun prestaties door hun fysieke kwaliteiten te optimaliseren.

Performance coaching

Ideaal voor: ambitieuze recreatieve atleten, (top)sporters die hun fysieke capaciteiten willen maximaliseren

Vanaf 55 euro per sessieVanaf 55 euro per sessie

Small-group performance coaching

Ideaal voor: professionele begeleiding aan een lage kost, teamgenoten, koppels

Start de performance coaching samen met één of meer vrienden. Je zal de begeleide sessies samen volgen maar ieder krijgt een gepersonaliseerd trainingsprogramma.

Contacteer ons voor meer infoContacteer ons voor meer info

Analyse van de lichaamssamenstelling

Ideaal voor: sporters die hun vetpercentage willen weten en verbeteren

De lichaamssamenstelling van een atleet, en meer specifiek het aandeel vetvrije massa en vetmassa, is een belangrijke prestatiebepalende factor. Een teveel aan lichaamsvet is een extra belasting, vermindert je mobiliteit en zorgt voor een hoger risico op blessures.

Wil je je aantal kilogram spiermassa, vetmassa en je vetpercentage eens weten?

Door middel van een huidplooimeting of BIA (bio-elektrische impedantie analyse) brengen we deze in kaart. Tijdens al onze begeleidingen meten we steeds de (verandering in) lichaamssamenstelling, zo kunnen we nauwkeurig het verschil in vetpercentage, het aantal verloren kilo’s vet en het aantal toegenomen kilo’s spiermassa berekenen. Deze info kan vervolgens gebruikt worden om het verschil in prestatie te verklaren, als motivatie of gewoon als ‘leuk weetje’.

20 euro20 euro

Voor sportclubs

 

Bij veel sporten zijn de prestaties in grote mate afhankelijk van de fysieke vaardigheden kracht, explosiviteit, snelheid en wendbaarheid. Helaas wordt het verbeteren van deze vaardigheden vaak over het hoofd gezien, zowel door spelers als door trainers.

B-Fit ondersteunt sportclubs door performance coaching op maat aan te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in ‘strength and conditioning’-begeleiding en het optimaliseren van fysieke capaciteiten. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met (sport)voedingsbegeleiding en lichaamssamenstellinganalyses.

Wil je de fysieke gesteldheid en sportieve prestaties van je atleten verbeteren? Aarzel niet om ons te contacteren.

Meld je aan voor performance coaching!

En maak gratis kennis

Neem contact met ons op