Sven verloor 21,5 kilo

 

Door de jaren heen wegens druk leven en een ongezonde levensstijl niet stilgestaan bij de gevolgen voor mijn lichaam…

Na een eerste meting en gesprek met Thomas een zeer confronterend resultaat (114kg, 32% vet,…) maar ook de geruststelling van iemand te hebben die er 100% in geloofde dat hij dit samen met mij kon omkeren. Dit partnership kon/mocht ik niet laten liggen om terug gezond te worden!

Na 14 maanden is het nu 87,5kg, 15,4% vet!

De persoonlijke aanpak, de motiverende gesprekken, berichtjes en nauwe, geduldige opvolging van Thomas hebben mij hiertoe gebracht en gaan mij nog verder brengen.

Zonder B-Fit had ik waarschijnlijk nooit deze resultaten bereikt!

Anja verloor 14 kilo

 

Thomas is een hele goeie coach, maar heeft ook een sterk concept bedacht dat voor de zelfstandige ondernemers en drukbezette ouders zoals ons perfect in ons chaotische leven geïmplementeerd kan worden. Zowel de app als de wekelijkse afspraken maken het voor ons een haalbare kaart.

Voor mij gaat het niet meer om een dieet of periode van sporten, maar eerder over een nieuwe levensstijl.

Ik sta met een strakker lichaam en met wat kilo’s minder, maar vooral met meer zelfvertrouwen en goesting in het leven!

Katleen Muys (50)

 

Als 50-jarige vrouw die nooit aan sport heeft gedaan kan je nogal je twijfels hebben als je voor het eerst in contact komt met een personal trainer. De eerste vraag die in me opkwam was hoe Thomas kon weten wat ik, als vrouw die altijd heeft gekampt met overgewicht, nodig had om me beter in mijn vel te voelen. Ik stelde me bovendien zeer kwetsbaar op door hulp te vragen.

Toen Thomas voor de eerste keer langskwam voor een personal trainingssessie thuis, verdween mijn gevoel van kwetsbaarheid als sneeuw voor de zon. Door zijn professionele aanpak en de comfortabele omgeving van thuis, voelde ik me meteen op mijn gemak. Veilig, als het ware. ‘Wat wil een mens nog meer!’ dacht ik toen.

“Ik realiseerde me dat sport belangrijk was om mijn levenskwaliteit te verbeteren, wilde ik op mijn oude dag nog actief bezig kunnen zijn.”

In het begin merkte ik dat ik niet meteen resultaten kreeg. Soms wordt het moeilijk om je schema’s consequent te blijven volhouden en moet je geduld hebben. De beste motivatie was voor mij dat Thomas daadwerkelijk zou langskomen: zo voelde ik me verantwoordelijk om de training te doen en het voedingsschema te volgen die voor me waren uitgedacht.

Ik realiseerde me dat sport belangrijk was om mijn levenskwaliteit te verbeteren, wilde ik op mijn oude dag nog actief bezig kunnen zijn. Daarom bleef ik elke dag mijn oefeningen doen en viel ik uiteindelijk meer dan 30 kg af. Ik ben nu gelukkiger, mijn lichaam is flexibeler en ik voel me simpelweg beter in mijn vel. Wat niet wil zeggen dat ik me al het lekkere eten ontzeg!

“Hopelijk kunnen ook zij die twijfel overwinnen.”

Graag moedig ik nu andere vrouwen aan om hetzelfde te doen. Doordat mijn twijfel verdwenen is, geloof ik dat het voor anderen ook zeker moet lukken. Aan vrouwen in mijn omgeving raad ik het dan ook aan om eens te gaan babbelen met Thomas. Hopelijk kunnen ook zij die twijfel overwinnen.

Wat ik nog graag even vertel is een kleine anekdote die me overlaatst overkwam. Ik was spontaan langs gegaan bij een yogales en was benieuwd naar hoe ik het er vanaf zou brengen. Op een gegeven moment moesten we planken: het was toegestaan om op handen en knieën te planken. De meeste vrouwen en meisjes plankten daar toen dan ook op die manier. Ik koos ervoor om op voorarmen en voeten te planken, zoals ik het geleerd had, en tot mijn grote trots bracht ik het er goed vanaf. Je kan dus wel zeggen dat ik door de personal training mijn mannetje kon staan!

Elke (41)

 

Ik klopte bij B-Fit aan omdat ik een strakker lichaam wilde. Ik ben nu al meer dan 7 kilo kwijt, maar belangrijker is dat ik mijn prioriteiten heb leren verleggen naar mezelf. Het is mijn lichaam dat nog m’n hele leven mee moet, dus ik wil er zorg voor dragen. 🏆

Mijn coach denkt ook goed mee. Hij zoekt mee naar oplossingen en strategieën om mijn levensstijl vorm te geven, zodat ik dit ook zonder begeleiding levenslang kan en wil volhouden.

Stephanie Vanden Driesch (32)

 

Ik had niet gedacht dat ik op zo’n korte periode al zoveel resultaat zou behalen. 2 maanden na de samenwerking met B-Fit kan ik terug in mijn kleren van voor de bevalling, en krijg ik veel complimenten. Mentaal voel ik me super!

Mijn coach heeft me doen inzien dat het niet altijd complex hoeft te zijn. Hij is zeer sterk in motivatie en wist het schema goed aan te passen aan mijn lichaam. Ik ben nu gemotiveerd om zelfstandig verder te gaan. Bedankt B-Fit!

Roeland (43)

 

Ik viel 7kg af, waar ik gemikt had op 5kg. Ik ben altijd een conditiesporter geweest en dacht dat ik meer moest sporten om af te vallen. Mijn coach leerde me dat je gewicht meer bepaald wordt door voeding dan door sport: meer eiwitten eten was als een nieuwe deur die open voor me ging. Ik eet nu dagelijks Griekse yoghurt, en dat verveelt niet door de eindeloze variaties en smaken die je kan proberen.

Mijn coach motiveert en kijkt breder dan het sportieve. Hij maakt tijd voor persoonlijke factoren om een goed beeld van je situatie te krijgen, zoals stress en slaap. Bedankt B-Fit!

Maggy Henderikx (59)

 

Ik geloofde niet dat krachttraining me kon helpen om strakker in mijn vel te komen. Door de krachttraining groeien je spieren en zo krijg je een strakker lichaam. Het werkt!

Ik eet nu meer dan vroeger maar ook gezonder, en krijg complimentjes over mijn lichaam en mijn levensstijl. Ik kom meer buiten en heb meer zelfvertrouwen.

Mijn coach kan een training ook direct aanpassen. Zelfs als je een blessure hebt zorgt hij voor een training die uitdagend genoeg is, maar haalbaar. Het is niet goedkoop, maar het is zeker geen weggegooid geld.

Ook na onze samenwerking ben ik nog altijd aan het sporten!

Kathleen Roegiers (44)

 

De begeleiding was absoluut top! B-Fit zorgt voor een zeer professionele en persoonlijke aanpak waardoor ik telkens enorm uitkijk naar onze training.

Door schouderklachten legde ik mezelf fysieke beperkingen op terwijl blijkt dat ik toch zoveel meer kan doen. Mijn coach laat me mijn oefeningen op een verantwoorde manier doen zodat ik geen pijn ervaar. Het is ook leuk hoe ‘speels’ de training soms is en hoe hij telkens zo inventief uit de hoek komt.

Mijn doelstelling was vooral om mij fitter te voelen en dat doel is absoluut bereikt. Ik voel me een heel stuk beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Door de trainingen ben je daarbuiten ook meer bezig met je lichaam: ik neem een goede houding aan aan mijn bureau, sta regelmatig recht of doe tussendoor oefeningen om de schouders los te maken, ik let veel meer op mijn ademhaling, … allemaal zaken waar ik vroeger zeker geen aandacht aan schonk.

Vincent is een topper!

Yasmin Jansen (31)

 

Ik dacht nooit dat ik zou uitkijken naar krachttraining. Zelfs als ik een mindere of zware dag gehad heb, is dat uurtje training een ideale manier om je hoofd leeg te maken!

Na 3 maanden kan ik zeggen dat er een opmerkelijk verschil is vanbinnen en vanbuiten! De tips die ik meekrijg zijn heel bruikbaar. Mijn coach houdt ook rekening met mijn schema en speelt daar heel goed op in door zijn tips en tricks. Het lukt me nu beter om mijn drukke agenda als zelfstandige te combineren met een gezond leven.

Mijn coach van B-Fit weet goed te motiveren. Hij is heel professioneel, maar op een losse manier zodat je je snel op je gemak voelt bij hem. We hebben nog werk op vlak van slaap en stress, maar dat is zeker al beter dan vroeger. Ik merk dat ik zowel fysiek als mentaal sterker ben!

Filip De Clercq

(Bond & equity trader)

 

Na een aantal peesontstekingen in beide schouders ben ik via de kinesist bij Thomas’ B-Fit terechtgekomen. Met zijn hands-on mentaliteit en knowhow voelde ik na een aantal weken training onder zijn begeleiding dat mijn schouders enorm waren versterkt.

Nu, een halfjaar later, kan ik zeggen dat mede door Thomas zijn professionalisme ik volledig verlost ben van schouderproblemen. Thanks Thomas!

Indra Lahaye

(ambtenaar)

 

Ik ben Indra, 32 jaar oud. In het verleden heb ik steeds gesport. Er zijn weinig sporten die me niet interesseren en die ik nog niet uitgeprobeerd heb. Na vele jaren van voornamelijk cardio-gerelateerde sporten, besloot ik om ook krachttraining eens uit te proberen. Ik dacht hiermee een strakker lichaam te kunnen opbouwen. Hoewel ik krachttraining leuk vond, besefte ik dat ik eigenlijk weinig vooruitgang boekte. Zeker gezien de tijd en energie die ik erin stopte. Dit wekte frustraties bij me op. In de zoektocht naar de juiste aanpak las ik veel artikels op internet, maar dit schepte vooral verwarring.  Omdat ik efficiënt wou doorgaan met krachttraining en resultaat wou boeken, besloot ik om de hulp in te roepen van een coach. Zo kwam ik bij Thomas van B-Fit terecht.

Ik moest een doel bepalen zodat de training en het voedingsadvies hierop afgestemd konden worden. Ik besefte dat het bepalen van een concreet doel nodig is als je iets wil bereiken. Zo niet doe je telkens maar wat in de fitness, zonder uiteindelijk te weten of het iets uithaalt. Het werkt motiverend als de moeite die je doet ook effectief bijdraagt tot het bereiken van je doel. De trainingsschema’s zijn gevarieerd en ik vind krachttraining leuker dan voorheen. Door de begeleiding van Thomas tijdens een trainingssessie besefte ik dat ik zwaarder kon trainen dan ik vroeger dacht. Thomas geeft je dat extra duwtje in de rug om net iets zwaarder te tillen. Doordat hij me de juiste houding laat aannemen tijdens een oefening, slaag ik erin om spiergroepen efficiënter te trainen. Ik kreeg meer inzicht in oefeningen die ik reeds lange tijd uitvoerde en waarvan ik dacht dat ik ze al lang onder de knie had.

Op het gebied van voeding had ik voor de start van mijn begeleiding al veel uitgeprobeerd. Sinds ik het voedingsadvies van Thomas toepas, ervaar ik dat mijn voedingsinname ook effectief bijdraagt aan het bereiken van mijn doel.

Ik ben zeer tevreden over mijn begeleiding bij B-Fit. Thomas staat steeds klaar om je vragen te beantwoorden. Hij staat open voor feedback en suggesties, zodat jij je training optimaal ervaart. Wat ik belangrijk vind is dat zijn trainings- en voedingsaanpak niet louter gebaseerd is op theoretische kennis, maar ook op zijn eigen ervaringen.

Ondertussen ben ik halfweg in mijn begeleiding en ik kan gerust zeggen dat ik al resultaat geboekt heb. Dit geeft me een fier gevoel en de moed om door te blijven gaan. Thomas heeft me op de goede weg gezet, maar ik ben diegene die het gepresteerd heeft. Vanzelf komt het niet. De hulp van een coach inroepen om iets te bereiken was een verstandige keuze. Ik heb zelfs spijt dat ik dit niet eerder ingezien heb. Dit zou me uren bespaard hebben in de fitness. Als je op fitnessgebied iets wil bereiken, raad ik je aan om jezelf hierbij hulp te gunnen.

Sofie Morcel

(studente geneeskunde)

 

Leerrijke en leuke trainingen die perfect werden aangepast op mijn persoonlijke doelstellingen. Elke oefening wordt duidelijk uitgelegd en bijgestuurd. Goede afwisseling tussen kracht- en functionele oefeningen. B-Fit is ideaal voor gemotiveerde mensen die hulp kunnen gebruiken bij het bereiken van hun doelen.

Zowel voor mensen met helemaal geen als wel enige ervaring, de kennis van de trainers is duidelijk voldoende uitgebreid om iedereen te kunnen begeleiden!

Ann Van Cleynenbreugel

(Coördinator project klantvriendelijkheid Carrefour)

 

In 2015 vatte ik het ambitieuze plan op om in 2016 de halve marathon van Oostende te lopen. Mede dankzij de deskundige begeleiding van mijn personal trainer Thomas heb ik mijn doel bereikt! Wat eerst een bijna onmogelijke opgave leek, werd door zijn uitgekiende trainingsschema’s en de regelmatige en enthousiaste ondersteuning plots zeer haalbaar.

Deze schitterende ervaring heeft me doen besluiten om meteen nieuwe doelen te stellen: sneller lopen en mijn volledige lichaam verder ontwikkelen. Mét de begeleiding van Thomas en B-Fit natuurlijk!

Ilse Van der Schraelen

(zaakvoerder Daphne Fashion – Handelsingenieur)

 

Als enthousiast amateurjogger doorloop ik momenteel een persoonlijk trainingspakket bij B-Fit. Dit is op alle manieren een succes en een echte aanrader!

Thomas is mijn sportcoach en hij heeft voor mij een individueel, op maat gemaakt programma samengesteld. Hij is een echte professional met een onvoorstelbare vakkennis!
 Zo weet hij exact wat nodig is om mijn persoonlijk doel te bereiken.

De begeleiding van de oefeningen is altijd even professioneel. Thomas is een zeer inspirerende en motiverende persoonlijkheid. Ik vind de oefensessies bijzonder afwisselend en altijd even leuk om uit te voeren. Hierdoor is elke sessie een uitdaging maar ook erg plezierig om mee te maken. De moeilijkheidsgraad wordt langzaam maar zeker opgebouwd.
 Ik zie en voel mezelf elke week gespierder en sterker worden!
 Zo zijn mijn loopprestaties er ook op vooruit gegaan!

Op de app kan ik zelf altijd de oefeningen nog even nakijken. 
Zo ben ik zeker dat ik bij het zelf thuis trainen alles goed uitvoer. Ook het voedingsaspect wordt in het programma meegenomen.
 Goede sportprestaties en gezonde voeding gaan immers hand in hand. Sporten en sportieve doelen bereiken vind ik zeer leuk en uitdagend. Dankzij B-Fit bereik ik mijn objectieven op een sportief verantwoorde en prettige manier!

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Dorien Vangeel

(leerkracht Nederlands – geschiedenis)

 

Desondanks dat ik als kind heel sportief was, deed ik al jaren amper aan sport. De motivatie was volledig zoek. Sinds ik met personal training begonnen ben, is de goesting helemaal terug. De kortetermijndoelstellingen die in samenspraak worden opgesteld, zijn zowel uitdagend als realistisch. Zo behoud ik mijn focus!

Kristin Meeus en Dries Van Leeckwijck

(Interieurvormgeefster en Leerkracht LO)

 

In plaats van na het werk in de zetel te ploffen, wilden we meer energie. We geraakten zelf niet gestart, dus riepen we de hulp in van Thomas.

Een eerste goed gesprek over onze doelstellingen en zijn kennis van zaken betekende de start van onze samenwerking.

We wilden een conditie opbouwen, fitter worden en graag wat spieren krijgen.

Onze voeding wilden we ook aanpassen opdat we wat gewicht zouden verliezen.

Dit lijkt allemaal veel ineens, maar als je begint met trainen volgt de gezonde voeding vanzelf. Een handig hulpmiddel dat je hierbij krijgt is een app waarin je alle voedingen, trainingen, schema’s en gewichtsveranderingen kan opvolgen. Deze wordt ook nauwgezet opgevolgd door Thomas die je tijdig bijstuurt waar nodig.

Na de eerste trainingen zagen we lichamelijk nog weinig verandering. Naarmate we langer trainden onderging ons lichaam een positieve verandering en dat zorgde ervoor dat je je beter gaat voelen. We werden soepeler, kregen meer spieren en een gestroomlijnder figuur. Een boost voor je zelfvertrouwen en productiviteit!

Door de verschillende schema’s die we krijgen en de goede uitleg dagen we onszelf uit wat ons enorm veel motivatie en voldoening geeft.

Onze slechte gewoontes hebben we afgezworen. Voortaan gaan we fit en gezond door het leven. En dat voelt zalig!

Carine Wittoeck

(bediende)

 

Wil je fit worden, je spieren versterken en de juiste motivatie vinden om te sporten, dan is een B-Fit programma de eerste stap in de goede richting. Het programma is zeer afwisselend en gericht op de verbetering van alle spiergroepen. Perfect op maat van iedereen. Bij de intake hebben we mijn voedingspatroon onder de loep genomen en met behulp van de speciale voedingsapp heb ik een aantal belangrijke aanpassingen kunnen maken. Resultaat? Na 30 dagen, 2kg vet kwijt, strakker in mijn vel en een super gevoel. Dankzij Thomas, onze personal trainer die zeer goed op de hoogte is over hoe gezond te leven door sport en voeding, sport ik weer regelmatig en met plezier. Na jaren sporten zonder resultaat, zie ik nu in een mum van tijd de gewenste veranderingen door deze begeleiding op maat.

Hilde van Looy

(Leerkracht secundair onderwijs)

Vanaf 50 is de controle over je lichaam willens nillens zo goed als volledig zoek. Kilo’s die eraan vliegen hoewel je geen ander eetpatroon dan vroeger hebt…, enfin, ik ga hier niet beginnen over al de lichamelijke veranderingen die je als vrouw ervaart eens de 50 gepasseerd, zij die het ook zo ervaren of ervaren hebben weten over welke ongemakken ik het heb.

Voor mij was net voor de zomer de maat vol… ik zou er echt eens werk van maken, maar ik had daarvoor een deskundig en enthousiast iemand nodig die me zou ondersteunen en raad zou geven, vaste begeleiding, professioneel ook zeker, vanwege mijn medische achtergrond, mijn spieraandoening.

Aangezien ik al heel mijn leven sport en ook ondanks de spierpijn niet wil stoppen, dacht ik aan een intensieve persoonlijke begeleiding, een personal coach, die zou rekening houden met de beperkingen en toch motiverend zou tewerk gaan. Bij mijn kinesist Raf Dierckx zag ik een flyer van B-Fit en zo begon, samen met mijn lange zomervakantie, mijn B-Fit-verhaal.

Ik kon eigenlijk niemand beter gevonden hebben dan de enthousiaste Thomas, hij moedigt me iedere keer weer aan, de work-outs die hij voor me uitwerkt zijn gevarieerd en oké, ik zie af, maar toch heb ik iedere training opnieuw een voldaan gevoel , meer energie en minder stress, wat op zich ook weer invloed heeft op alle aspecten van je leven! Ook het voedingsadvies is makkelijk opvolgbaar dankzij de app. De eerste weken was ik als een gek al mijn eten aan het afwegen, maar na verloop van tijd krijg je zo wel een idee van welke voeding hoeveel calorieën oplevert.

Nu het nieuwe schooljaar weer begonnen is heb ik veel minder tijd maar voor mij is sport fun en ontspanning, ik probeer mijn agenda aan te passen en tot nu toe lukt dat vrij goed.

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om toch met Bfit in zee te gaan. Ik kan het iedereen aanraden. Of je nu een sportief verleden hebt of niet, eender welke leeftijd je hebt, Thomas houdt met alles rekening! Gaat het een keertje minder, dan past hij de oefeningen aan. Verlies je niet snel gewicht, dan gaat hij mee op zoek naar een reden hiervoor, wil je een inlichting of twijfel je over iets, dan mag je hem ten alle tijde contacteren. De oefeningen en het aangepaste voedingsschema werpen zijn vruchten af wat voor mij uiteraard zeer motiverend werkt.

Mijn motto : “The pain you feel today, will be the strength you feel tomorrow !”
Mijn B-Fit-verhaal is nog niet gedaan.
En voor Thomas een dikke pluim, voor zijn harde werk, zijn optimisme, zijn  professionalisme !

Philippe Bonnier

(procesoperator)

 

Fantastische begeleiding. Schema’s worden perfect op maat gemaakt door te kijken naar je doel, en bijvoorbeeld de zwakkere spieren iets meer aan te spreken.
Door de zeer goede opvolging weet Thomas ook perfect hoe ver je staat, en zal hij je schema’s aanpassen indien nodig.

Bart Van den Bogaert

(PhD Researcher in chemical engineering)

In november sprak ik Thomas aan om meer informatie te krijgen over een op maat gemaakt trainingsschema. Ik had namelijk het jaar voordien een marathon gelopen, maar dit zonder een degelijke voorbereiding, met blessures en ongemakken tot gevolg zowel voor, tijdens als na de marathon. Via persoonlijke begeleiding wilde ik mij opnieuw voorbereiden op de marathon van Antwerpen, maar dan op een meer verantwoorde manier.

Na een vlot intake-gesprek met Thomas, stelde hij een trainingsschema op, gebaseerd op hartslagzones die werden bepaald via een inspanningstest. Vanaf dan kreeg ik elke 5 weken een trainingsschema en zag ik Thomas elke 2 of 3 weken voor een intensieve PT-sessie. Daarnaast kreeg ik ook een aangepast voedingsschema, om mijn lichaam optimaal voor te bereiden op die 42 km.

Middenin het trainingsschema werd de balans al eens opgemaakt: een nieuwe inspanningstest en opvolging van mijn vetpercentage. Hoewel ik voordien al redelijk scherp stond en sportief was, waren die resultaten heel opmerkelijk. Een serieuze verbetering van de conditie en een vetpercentage van een langeafstandsloper, dankzij de fysieke en voedingsbegeleiding van Thomas. Ik was op de goede weg om in optimale conditie de marathon aan te vangen.

Helaas blesseerde ik mij 3 maanden voor de marathon, maar met een strikte opvolging van een sportdokter en aangepaste stretch- en core stability oefeningen van Thomas kon ik de schade beperken en moest ik mijn doel niet laten varen. Ondanks de tegenslag kon ik me toch klaarstomen voor mijn marathon.

Na een laatste peptalk van de trainer begon de ultieme voorbereiding op de grote dag. Thomas gaf me specifieke instructies mee voor mijn voeding en drinken voor, tijdens en na de marathon, maar gaf me vooral de raad ervan te genieten en alles te geven. En ondanks het slechte weer en de opspelende blessure, slaagde ik erin om mijn marathon tot een goed einde te brengen. De spierpijn en stijfheid tijdens de volgende dagen kon helemaal niet op tegen het euforische gevoel dat ik mijn doel bereikt had.

De stijfheid had ik trouwens aan mezelf te danken, omdat ik het advies van Thomas over de recuperatie compleet in de wind had geslagen, en daardoor enkele dagen heb moeten afzien. Maar na een weekje inactiviteit herstelde ik van alle kwaaltjes en blessures. Via de specifieke trainingsschema’s had ik op een duurzame manier een marathon kunnen lopen.

Thomas is een heel flexibel persoon, die altijd bereikbaar is en klaarstaat om advies of raad te geven over de trainingen. Hij stelt op maat gemaakte schema’s op, helemaal naar je persoonlijke doelstelling, en durft de lat hoog genoeg leggen. Tijdens de PT-sessies is hij ook een goede motivator, en zorgt hij ervoor dat je helemaal tot het uiterste gaat. De aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en geeft merkbaar resultaat. Maar belangrijker, de afwisselende schema’s en de vlotte, informele contacten geven je zin om te sporten en je doelen te bereiken.

Hanne Palmans

(payroll officer)

 

In januari 2015 ben ik bevallen. Nadien nog niet echt bezig met mijn gewicht en mijn conditie.

Terug gestart met de volleybal maar door omstandigheden gestopt voor het einde van het seizoen.

Januari 2016 vond ik dat het tijd werd om de laatste 3 zwangerschapskilo’s eraf te krijgen dus ben ik met herbalife begonnen. Na een tijdje stond ik op -5kg maar was ik de shakes echt zoooooo beu …

Ik bleef toen schommelen tussen de -3 en de -5kg. Bewegen deed ik niet meer en had het gevoel dat ik moe werd van niets te doen.

Ben toen eens gaan rondsnuffelen op het internet en ben toen bij B-fit terechtgekomen. Heb een mailtje gestuurd, kreeg snel reactie en heb direct een afspraak vastgelegd. Thomas heeft alles super goed uitgelegd en ik heb toen beslist dat ik het ging proberen.

12w trainen en op mijn eten letten met begeleiding. Het gaat me zooooo goed af. Na twee maanden was mijn conditie al kei hard verbeterd en zag ik – 5kg op de weegschaal staan. Nu zitten we in de laatste maand en voel me echt super goed in mijn vel.Ik heb mijn manier van gezond eten gevonden zondat dat ik echt het gevoel heb op dieet te zijn. En als ik nu een paar dagen niet gesport heb, word ik zot 🙂

Dus bedankt Thomas voor de hulp!!

Matthias Lanslots

(student TEW)

 

Uitstekende begeleiding! Houding stillaan correct en eindelijk van mijn rugpijn verlost!

Joyce Torfs

(Horeca-verantwoordelijke)

Dankzij B-Fit heb ik weer zin om te sporten en dagelijks voor een gezonde en evenwichtige voeding te zorgen.

Ik doe al jaren aan sport, zowel teamsport als individueel. Een druk werkschema, gezinsleven en sociaal leven zorgden er voor dat sporten op de laatste plaats terecht kwam.

Bij B-Fit plan ik mijn eigen uren om te gaan sporten, wat wel nodig is met mijn variabel werkschema.

De applicatie is eenvoudig, leuk en vraagt niet veel van mijn tijd waardoor ik het vol kan houden zonder enige moeite. Ik voel me fit, ook al kan ik soms maar 2 keer per week gaan sporten.

De trainingsschema’s zijn heel duidelijk, zeker na een goede uitleg van de personal trainer, hij weet heel goed waar hij mee bezig is, de passie die hij voor zijn job heeft geeft extra motivatie!

Ik heb voor B-Fit gekozen om fit te zijn en mijn lichaam in vorm te houden en dat lukt perfect en op mijn eigen tempo.

Ik zou het iedereen aanraden !

Een gewone fitness hou je toch niet vol, is vaak saai en eentonig. Dat is bij B-Fit helemaal niet het geval !

Jindra en Nick

(leerkracht lager onderwijs – Process operator)

 

Voor ons was het heel moeilijk om de tijd en motivatie te vinden om voldoende te bewegen.

Hierbij heeft Thomas ons enorm geholpen door ons een begeleiding op maat aan te bieden.

Een goede balans tussen voeding en beweging, en met de apps ook een makkelijk manier om structuur te brengen in onze dagelijks leven.

Veel variatie in de trainingsschema’s en een goede opvolging zorgen er mee voor dat we gemotiveerd blijven en ons steeds nieuwe doelen kunnen stellen!

Dankzij deze coaching kunnen we eerlijk zeggen dat we ons in een periode van enkele maanden zowel fysiek als mentaal beter in ons vel voelen.

Daarom…. een dikke merci B-Fit

Jeffrey Robbe

(in opleiding)

 

Mijn naam is Jeffrey en ik wil graag mijn ervaringen delen over B-Fit personal training.

Ten eerste, de begeleiding is super, ik kan altijd mijn vragen stellen via verschillende communicatieplatformen en krijg altijd snel en gericht antwoord!

De persoonlijke trainingssessies zijn heel duidelijk en alles word haarfijn uitgelegd bijvoorbeeld waarom je deze oefening nu doet en welke spiergroepen je er mee aanspreekt, na 1 trainingssessie kon ik al helemaal zelfstandig mijn schema’s uitvoeren!

Ook de app van B-Fit is erg makkelijk in gebruik, er waren wat bugs maar die zijn er nu uit! Je kan voeding super gemakkelijk bijhouden en ook zien welke oefeningen er zijn gepland in de kalender, alles wordt automatisch uitgerekend qua calorieën en hoeveel meer je er mag eten door de training.

Na amper 2 maanden met Thomas van de Vel als trainer ben ik al 11.4 kg kwijt, en we moeten nog een maand!

Al met al zou ik B-Fit personal training 100% aanraden en ga er zelf ook zeker nog gebruik van maken in de toekomst!