Robbe Van Moerbeke

Robbe is al vrijwel heel zijn leven bezig met sport. Voetbal, scouts, sportkampen, water- en sneeuwskiën, wakeboarden, schermen, fietsen, lopen, … Noem maar op, hij heeft het waarschijnlijk al wel eens gedaan.

Op 16-jarige leeftijd brak Robbe zijn schouder (vraag maar eens hoe dat juist is gebeurd als je een grappig verhaal wil horen) en was hij een aantal maanden buiten strijd. Door bij de kinesist spierversterkende oefeningen uit te voeren was zijn nieuwsgierigheid geprikkeld, welke nadien is uitgegroeid tot een grote passie voor gezondheid en fitheid.

Dat gezegd zijnde heeft die passie veel invloed op de keuzes die Robbe maakt. Zo koos hij ervoor om een bachelor sport en bewegen te behalen, studeert hij nu om een strength & conditioning specialist te worden en hanteert hij een ‘practice what you preach’ mentaliteit.

Robbe houdt zich momenteel vooral bezig met powerliften. “Was me da?” hoor ik u al denken. Powerlifting is een sport binnen krachttraining waarbij er wordt gefocust op het verbeteren van de ‘one rep max’ (het maximale gewicht dat je voor 1 herhaling kan uitvoeren met correcte uitvoering) van 3 bewegingen. De bewegingen waarover we het dan hebben zijn de squat, bench press en deadlift. Zit je met vragen? Geïnteresseerd? Twijfel zeker niet om Robbe te contacteren, hij zal je vragen met plezier beantwoorden.

In zijn coaching besteedt Robbe ook veel aandacht aan mentale aspecten en individualisering. Iedereen is anders en wat voor de ene werkt, werkt misschien niet voor jou. Jouw doelstellingen behalen en je beter in je vel voelen is een drijfveer en een minimum vereiste die Robbe zichzelf oplegt.

Opleidingen

  • Professionele bachelor Sport en Bewegen – Thomas More 2020
  • Stage en opleiding bij B-Fit

Expertise

  • Krachttraining
  • Afslanken en vetverlies
  • Powerlifting
Scroll to Top