Voor zelfstandigen

 

Ondernemen is topsport. En sporten is zoals ondernemen. Sport houdt niet alleen je lichaam en je geest sterk. Je kweekt er ook discipline mee en leert er competitief omgaan met strategie en tegenslag. Kwalitatief bewegen creëert positieve energie. Dat komt je onderneming alleen maar ten goede. Zelfstandige en op zoek naar dit energieker, sterker en fitter gevoel dat bijdraagt tot gez-ondernemen?

Laat ons dan helpen. Wij komen naar jou toe, voorzien leuke en gevarieerde workouts binnen èn buiten en stimuleren je ondernemend & zakelijk succes door sportieve prestaties en een gezonde levensstijl in je leven te integreren. Daarnaast zijn (niet onbelangrijk!) onze persoonlijke begeleidingstrajecten in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Voor sportclubs

 

Bij veel sporten zijn de prestaties in grote mate afhankelijk van de fysieke vaardigheden kracht, explosiviteit, snelheid en wendbaarheid. Helaas wordt het verbeteren van deze vaardigheden vaak over het hoofd gezien, zowel door spelers als door trainers.

B-Fit ondersteunt sportclubs door performance coaching op maat aan te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in ‘strength and conditioning’-begeleiding en het optimaliseren van fysieke capaciteiten. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met (sport)voedingsbegeleiding en lichaamssamenstellinganalyses.

Wil je de fysieke gesteldheid en sportieve prestaties van je atleten verbeteren? Aarzel niet om ons te contacteren.

Voor bedrijven

 

Fitte, energieke medewerkers zijn de basis van een gezonde onderneming. B-Fit draagt graag een steentje bij met het aanbieden van groepstrainingen, teambuildings en begeleidingen op maat voor bedrijven. Jij en je collega’s bepalen zelf waar en wanneer de trainingen doorgaan.

Onze ‘Functional Team Workouts’ spreken zowel iedere spiergroep als het uithoudingsvermogen aan en worden gecombineerd met een leuke groepsdynamiek. We nemen gevarieerd trainingsmateriaal mee en elke oefening wordt in verschillende moeilijkheidsgraden aangeboden. Zo zorgen we ervoor dat elke collega op zijn/haar niveau kan bewegen.

Meer info?

Maak gratis kennis

Contacteer ons