fameus fitter
in minder dan 8 weken

Wil je vet verliezen, lichaamsversteviging en algemeen fitter worden? Nooit écht persoonlijke begeleiding gekregen in een traditionele fitness? Heb je krachttraining al geprobeerd maar was het geen succes? Dan is dit programma perfect voor jou.

Ja, echt in 8 weken!

Je leest het overal en er is al jaren een wetenschappelijke consensus over: krachttraining en sterker worden is voor álles goed. Afslanken? Strakker in je vel? Sportprestaties verbeteren? Blessures en rugpijn verminderen? Fitter worden met krachttraining is hét antwoord.

Train op maat voor maximaal resultaat.

De veiligste en meest efficiënte manier om aan krachttraining te doen is met persoonlijke begeleiding. Dus waarom niet het leerproces nu starten en eindelijk een prioriteit maken van je sportieve doelen?

Persoonlijke trainingsbegeleiding = minder tijd en moeite spenderen aan sporten, maar tóch betere resultaten halen.

Herkenbaar?

Kristin Meeus

5/5

Met het persoonlijk programma dat continu wordt bijgestuurd ga je zeer snel vooruit op gebied van kracht en conditie. Dit werkt zeer motiverend!

Tom Wouters

5/5
Uitstekende, fact based, no nonsense begeleiding op maat. Haalbare doelen worden gesteld en schema’s die effectief tot resultaat leiden. Prima ondersteuning ook via de voedings- en trainingsapp.

Stephanie Vanden Driesch

5/5
Ik had niet gedacht om op zo’n korte periode al zoveel resultaat te halen. Twee maanden na de samenwerking kan ik terug in mijn kleren van voor de bevalling, en krijg ik veel complimenten. Mentaal voel ik me super!

Kim Lossy

5/5
Door amper 2 uurtjes per week te investeren krijg ik tonnen energie met daarbovenop een gezonder en strakker lichaam. Daarnaast zorgt een gezond lichaam automatisch voor een gezonde geest waardoor ik veel beter omga met stress.

Let’s go!

Wij hebben de laatste jaren meer dan 2300 mensen en bedrijven geholpen met personal training. Je sport bij ons opnieuw met plezier en bouwt de vaardigheden op om vetverlies, sterker worden en spiergroei makkelijker te maken. Als je iets leuk vindt en het geeft reusachtige resultaten, houd je het veel langer vol.

We werken in functie van jouw doelen een plan uit en gedurende 8 weken is er continue bijsturing. Zo verzekeren wij het bereiken van je doel.

Begin (met hulp van ons!) te leren hoe je best aan krachttraining doet.

Waarom uitstellen?
Word nú fitter.

Klaar om in 8 weken fameus fitter te worden? Ons programma komt met 100% geld-terug-garantie voor als het niets voor jou is.

Totaal: € 904 maar nu € 567

Hierom is ons Fameus Fitter programma een aanrader:

Je bespaart tijd omdat je efficiënter leert sporten voor je doelen.

Ongelimiteerd trainen. Krijg zo veel trainingsprogramma's als je nodig hebt voor je doelen. Zowel voor in de fitness als voor thuis.

We houden rekening met je voorkeuren en medische condities. Zo houden we ‘t tof én veilig.

Sporten op maat zorgt voor veel meer resultaat.

Vaste afspraken = geen uitstelgedrag.

Continue ondersteuning helpt je gemotiveerd te blijven.

Dit is wat je krijgt:

1. Intakegesprek en 1-1 testtraining

We beginnen onze trainingsbegeleiding altijd met een intake en testtraining.

Tijdens het intakegesprek willen we een goed beeld krijgen over je doelen, trainingsniveau en medische voorgeschiedenis. Nadien volgt er een personal training waarbij we een aantal oefeningen overlopen die aansluiten bij je persoonlijke doelen om te kijken naar wat je huidige fysieke niveau is.

We gebruiken de intake en testtraining om de geïndividualiseerde trainings- en voedingsprogramma’s voor jou te kunnen voorbereiden.

2. Zes keer personal training

In dit 8 weken programma krijg je zes keer een één-op-één training van 60min.

 • Nieuwe oefeningen worden gedetailleerd uitgelegd en opgevolgd.
 • We volgen je trainingsprogressie en voeding op. Zo maken we het halen van je sportieve doelen makkelijk.
 • Specifieke vragen? Die overlopen we mondeling.
 • We veranderen oefeningen die je minder fijn begint te vinden of wanneer je nood hebt aan meer uitdaging.

3. Gepersonaliseerde trainingsprogramma’s voor 8 weken

Je trainingen worden afgestemd op je persoonlijke doelstellingen, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl. En omdat onze coaches nauw met elkaar samenwerken kan elke cliënt, ongeacht door wie deze getraind wordt, profiteren van de kennis en ervaring van heel het team.

 • Beter en sneller resultaat door personalisatie.
 • Wetenschappelijk onderbouwde trainingsprogrammering.
 • Trainingen worden afgestemd op jouw huidige niveau, voorkeuren en doelen.
 • Met behulp van professionele software krijg je je trainingsprogramma’s op papier én digitaal aangeleverd.
 • Continue bijgewerkt trainingsplan.

4. Geïndividualiseerde voedingscoaching

In onze voedingscoaching analyseren we je huidige eetgewoonten en maken we in samenspraak met jou wijzigingen aan die je consistent kan volhouden. We leggen geen supplementen op en laten jou geen producten eten waar je niet achterstaat.

Zo bepaal je zelf hoe je je energiebudget invult, kan je flexibel blijven en leer je zelf keuzes maken zodat je niet afhankelijk van ons blijft.

De kracht van onze voedingsbegeleiding ligt in het feit dat we niet gebonden zijn aan één bepaalde aanpak en niet meedoen aan de restrictieve dieetcultuur. Wij werken met richtlijnen en kleine gewoonteveranderingen. Crashdiëten, daar zijn we tegen. Welke benadering ook je voorkeur heeft en jou praktisch en geschikt lijkt, daar gaan we mee aan de slag en boeken we resultaten mee.

Het belangrijkste aan het aanpassen van je voedingspatroon is of je het op lange termijn volhoudt én dat het je natuurlijk resultaat geeft.

Extra exclusieve bonussen t.w.v. €198 waarom je je NU best inschrijft

Waarom je ons mag vertrouwen?

Omdat we een bende gepassioneerde fitness-nerds zijn met jarenlange ervaring én bewezen resultaten.

Voor wie is dit programma geschikt?

 • De beginner. Je hebt geen of weinig ervaring met (begeleide) krachttraining, maar je wil hiermee starten.
 • Mensen die hun lichaamssamenstelling (vetverlies of spieropbouw), gezondheid of sportprestaties willen verbeteren. Of die er simpelweg naakt beter willen uitzien.
 • De gevorderde die meer tips & tricks wil om naar het volgend niveau te gaan.

Antwoorden op veelgestelde vragen

De prijs bedraagt 567 euro en je kan o.a. met Bancontact, Creditcard of iDEAL betalen.

Het programma en de bijbehorende trainingen zijn beschikbaar op verschillende locaties, waaronder Basic-Fit-vestigingen in Lier, Kontich, Ekeren, Berchem, Pelt en Beveren, evenals De FitFabriek in Kessel. Daarnaast is het ook mogelijk om het programma te volgen op jouw thuisadres of op jouw bedrijf. Houd er rekening mee dat er extra vervoerskosten in rekening worden gebracht als je kiest voor de optie om het programma te volgen op jouw thuisadres of op een andere locatie van jouw keuze, zoals jouw bedrijf.

Dat weet je nooit. Gelukkig hebben we een 30 dagen niet-tevreden geld-terug garantie, voor als je het maar niks vindt. Ik zou het dus gewoon proberen. In ‘t beste geval krijg je de begeleiding en het resultaat waar je al lang op hoopt. In ‘t slechtste geval vertel je ons dat we erbarmelijk zijn in wat we doen, krijg je al je geld terug en heb je een aantal weken gratis personal training gehad.

Beide opties zijn risicovrij. De derde optie die wél een risico inhoudt, is degene waarbij je niet instapt in dit programma.

Zodra je ons programma koopt, kan je gelijk beginnen. We contacteren je voor de intake en testtraining, je krijgt alle gidsen doorgestuurd en ontvangt onze software.

Interesse? Vraag hieronder een kennismaking aan.

Scroll to Top