Gepersonaliseerde trainingen in de winter? Sluit je aan bij onze winterlessen in onze nieuwe trainingsstudio in Broechem.

6 maanden trainings- en voedingsbegeleiding, voor alle niveau's.

 • Trainen in een kleine groep van 2-4 personen
 • Efficiënt sporten in een exclusieve trainingsstudio, rustig en met veel comfort
 • Wetenschappelijk onderbouwde trainings- en voedingsbegeleiding
 • Ervaren trainers
Ik wil me inschrijven

Specialisten in het optimaliseren van je training

Als je wil werken aan je gewicht, uiterlijk, sportprestaties en/of (mentale) gezondheid, is een persoonlijke trainingsbegeleiding de beste investering die je kan doen.

Bij B-Fit draait het vooral om het deel 'persoonlijk'. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en doelen. Misschien zijn ze fysiek en wil je vet verliezen, spiermassa aankomen, kracht opbouwen of je sportprestaties verbeteren. Misschien zijn ze mentaal en wil je met meer zelfvertrouwen door het leven gaan. Wat je doelstelling ook is, wij willen je oprecht helpen om je sportieve doelen te bereiken door de best mogelijke trainings- en voedingsbegeleiding aan te bieden.

Daar ligt onze passie, daar blinken we in uit.

Lessenreeksen krachttraining winterseizoen 2020/2021

In oktober openen we de multidisciplinaire trainingspraktijk 'RevaFit2520' in Broechem. Dit wordt een state of the art trainingsstudio waar B-Fit de verantwoordelijkheid krijgt over het personal trainings- en coachingsgedeelte.

Naast personal training organiseren we daar deze winter lessenreeksen krachttraining. Hierbij train je in een kleine groep van 2-4 personen met ongeveer dezelfde doelstellingen en hetzelfde niveau. Je werkt een eigen gepersonaliseerd programma af in een private trainingsstudio, en geniet tegelijkertijd van de motiverende groepssfeer.

De trainingsruimte biedt plaats voor grotere groepen, maar omwille van de huidige omstandigheden (ahum, thanks Rona) hebben we beslist om maximaal 4 personen per groep toe te laten. Zo trainen alle deelnemers rustig, veilig en met veel comfort.

Wekelijks wordt er één of meer uur getraind, steeds op hetzelfde uur en dezelfde dag. Tijdens schoolvakanties is er in de lessenreeks geen training voorzien, maar kan je als je wil wel blijven trainen op georganiseerde trainingsmomenten

Bij de samenstelling van de groepen wordt er rekening gehouden met de leeftijd, doelstellingen en het niveau van de deelnemers. Er kan (duh!) ook met een zelf samengestelde groep worden ingeschreven.

Leuke, effectieve trainingen gericht op jouw doelen

Je kan kiezen uit een lessenreeks van 20, 40 of 60 trainingen, gespreid over 6 maanden. Elke 4 trainingsweken ontvang je een nieuw trainingsprogramma op basis van de feedback die je ons geeft via een maandelijkse 'check-in'. We proberen hierbij elke training een stapje vooruit te gaan, maar passen ons aan jouw tempo aan. Het voornaamste dat we willen bereiken, is dat je fysiek beter wordt dan je voorheen was.

Flexibele voedingscoaching

Eten is gezellig en pure emotie, dat snappen wij maar al te goed. Maar dit betekent niet dat je geen gewoontes kan veranderen om naar je doelen te werken.

Je leert bij ons wijzigingen in je voedingspatroon aan te brengen die je consistent kan volhouden. We leggen je geen supplementen op en laten je geen producten eten waar je niet achterstaat. Onze kracht ligt in het feit dat we niet gebonden zijn aan één bepaalde aanpak. Welke benadering ook je voorkeur heeft en wat voor jou praktisch en geschikt lijkt, daar gaan we mee aan de slag en boeken we resultaten mee.

Het beste dieet? Het voedingspatroon dat je kunt volhouden, het beste bij je voorkeuren past én je resultaat geeft.

Waardevolle extra's

Je betaalt bij B-Fit enkel voor de begeleide trainingen en het opstellen van je trainingsprogramma's.

De extra's die je gratis bij deze lessenreeks krijgt:

 • Een persoonlijke voedingsplan t.w.v. €49
 • Een uitgebreide startgids t.w.v. €19
 • Toegang tot de B-Fit trainings- en voedingsapp
 • Een maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
Inschrijven

Wat onze klanten te vertellen hebben

"Ik had niet gedacht dat ik op zo'n korte periode al zoveel resultaat zou behalen. 2 maanden na de samenwerking met B-Fit kan ik terug in mijn kleren van voor de bevalling en krijg ik veel complimenten. Mentaal voel ik me super!"

- Stephanie

"Ik kan de persoonlijke coaching van B-Fit warm aanbevelen aan elke sporter die zich in optimale omstandigheden wil voorbereiden. Mijn vetpercentage daalde en ik merkte de versteviging van mijn romp snel op. Dat zorgde ervoor dat ik goed aan de start van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen kon verschijnen.

- Wannes

"Wil je fit worden, je spieren versterken en de juiste motivatie vinden om te sporten? Dan is een programma bij B-Fit de eerste stap in de goede richting. Perfect op maat van iedereen. Na jaren sporten zonder resultaat, zie ik nu in een mum van tijd de gewenste veranderingen door deze begeleiding op maat!"

- Carine

"Met al wat Thomas van B-Fit me heeft geleerd, en nog zal leren, weet ik: the sky is the limit! Zonder zijn ongedwongen aanpak had ik absoluut niet zo ver gestaan, dus bij dezen, uit het hart: bedankt!"

- Joey

"Dankzij B-Fit heb ik weer zin om te sporten en dagelijks voor een gezonde en evenwichtige voeding te zorgen. De trainingsschema's zijn heel duidelijk, zeker na een goede uitleg van de personal trainer. Ik heb voor B-Fit gekozen om fit te zijn en mijn lichaam in vorm te houden en dat lukt perfect en op mijn eigen tempo. Ik zou het iedereen aanraden!"

- Joyce

"Na een jaar tijd ben ik 50kg kwijtgespeeld. Dit dankzij de ondersteuning van B-Fit. Veel info over voeding, uitdagende trainingen én psychologische steun wanneer nodig. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om je te laten begeleiden, zo hou je het makkelijker vol!"

- Oliver

Wat mag je verwachten als je het inschrijvingsformulier invult?

1. Bevestiging van je inschrijving

Wanneer je het inschrijvingsformulier met je gegevens, voorkeursdagen en gewenste lessenreeks(en) hebt ingevuld, nemen we contact met je op om je inschrijving te bevestigen. Nadat we je trainingsmoment(en) bevestigd hebben, sturen we je de betalingsuitnodiging voor de lessenreeks door. Je inschrijving is pas definitief als je de eerste factuur betaald hebt. Wanneer de betaling ontvangen is, maken we een afspraak voor de intake en trainingsscreening.

2. Enkel voor nieuwe leden: de intake en trainingsscreening

De intake en trainingsscreening is eenmalig en vindt bij ons altijd plaats vooraleer er een eerste gepersonaliseerd trainingsprogramma wordt opgesteld.

Tijdens deze 90 minuten durende individuele intake en screening willen we een goed beeld krijgen over je doelstellingen, trainingsniveau en medische voorgeschiedenis. Je hebt de mogelijkheid om met de coach persoonlijk kennis te maken en krijgt een beeld over onze manier van trainen.

Het tarief voor de intake en trainingsscreening bedraagt 79 euro.

Leden die willen meedoen en al een coachingstraject achter de rug hebben of die momenteel een lidmaatschap hebben lopen, hoeven geen intake en screening in te plannen.

3. Opstellen van de trainings- en voedingsplannen en start lessenreeksen

Na je trainingsscreening, stellen we op basis van je doelstellingen, trainingsniveau, en voorkeuren een trainings- en voedingsprogramma voor je op. De lessenreeksen gaan van start.

Wanneer?

Op basis van alle inschrijvingen, plannen we de dagen en momenten in waarop de lessen doorgaan. Dit zijn de voorlopige momenten waarop er trainingen doorgaan, maar deze kunnen later nog aangevuld of gewijzigd worden op basis van de inschrijvingen:

 • Maandagvoormiddag tussen 9u-12u
 • Maandagavond tussen 19u-23u
 • Woensdagavond tussen 18u-23u
 • Donderdagavond tussen 19u-22u
 • Zaterdagvoormiddag van 10u-12u

Alle lessenreeksen gaan van start in de tweede of derde week van oktober.

Betaling?

Je bent pas zeker van je plek wanneer we je betaling ontvangen hebben. Nadat we je trainingsmoment(en) bevestigd hebben, sturen we je de betalingsuitnodiging voor de lessenreeks door. We bieden de optie aan om het bedrag in twee termijnen te betalen. Je inschrijving is pas definitief als je de eerste factuur betaald hebt.

Schrijf je je in voor 27 september? Dan ontvang je

 • 100 euro korting op de basis-lessenreeks
 • 255 euro korting op de premium-lessenreeks
 • 425 euro korting op de platina-lessenreeks

Hoe zien de lessen eruit?

We starten de trainingen altijd met een gezamenlijke opwarmingsroutine van 5 minuten.

Nadien bekijken en oefenen we, afhankelijk van het groepsniveau, één of meerdere krachtoefeningen onder supervisie van één of meerdere coaches.

De grootste blok van het trainingsuur bestaat uit het trainen met de individuele programma's onder begeleiding. Dit zijn, afhankelijk van je niveau en doelstellingen, een 4 à 8 krachtoefeningen. Verwacht dat je gecoacht wordt op je techniek tijdens het trainen, maar dat je wel een individueel programma afwerkt. Als je met een vaste partner wilt sporten en/of je hebt dezelfde doelen en niveau als iemand anders uit de groep, kan het natuurlijk wel voorvallen dat je dezelfde oefeningen moet uitvoeren.

Eindigen doen we gezamenlijk met een kort finisher-circuit. Je voert je eigen circuit van oefeningen (opnieuw gebaseerd op je doelen, voorkeuren en trainingsniveau) uit maar er wordt wel aan eenzelfde tempo getraind.

Tarieven en lessenreeksen

We beseffen dat niet iedereen even frequent wil en kan trainen. Of je nu dagelijks sport of iemand bent die al jaren niet getraind heeft, we bieden een aantal lessenreeksen aan op verschillende niveau's zodat iedereen mee aan de slag kan. Onze ervaring leert ons dat het erg belangrijk is om sporten een onderdeel te maken van je weekplanning. Met onze lessenreeksen ben je verzekerd van je wekelijkse moment van training. Je hebt een stok achter de deur om te blijven sporten én je betaalt veel minder dan één-op-één coaching.

Ben je een ondernemer of zelfstandige? Dan voorzien we aangepaste lessenreeksen 'Gez-Ondernemen' die fiscaal aftrekbaar zijn. Je betaalt dan hetzelfde tarief als een particulier, maar dan exclusief BTW.

Schrijf je je in voor 27 september? Dan ontvang je

 • 100 euro korting op de basis-lessenreeks
 • 255 euro korting op de premium-lessenreeks
 • 425 euro korting op de platina-lessenreeks

Je krijgt extreem veel waarde voor een lage prijs. Onze trainingstrajecten zijn giga-populair: honderden tevreden mensen zijn je al voor geweest. Met onze coachingstrajecten in kleine groepen, geven we mensen de kans om van de voordelen van personal training te profiteren aan een veel lagere prijs.

Lessenreeksen met 4 personen per groep

Basis

 • 20 begeleide trainingen t.w.v. €30 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)

€938

Voor 27/09:

€650

Premium

 • 40 begeleide trainingen t.w.v. €27,5 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)
 • Meest gekozen

€1588

Voor 27/09:

€995

Platina

 • 60 begeleide trainingen t.w.v. €25 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)

€1988

Voor 27/09:

€1225

Lessenreeksen met 3 personen per groep

Basis

 • 20 begeleide trainingen t.w.v. €38 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)

€1248

Voor 27/09:

€810

Premium

 • 40 begeleide trainingen t.w.v. €35,5 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)

€1908

Voor 27/09:

€1315

Platina

 • 60 begeleide trainingen t.w.v. €33 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)

€2468

Voor 27/09:

€1705

Lessenreeksen met 2 personen per groep

Basis

 • 20 begeleide trainingen t.w.v. €54 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)

€1568

Voor 27/09:

€1130

Premium

 • 40 begeleide trainingen t.w.v. €51,5 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)

€2548

Voor 27/09:

€1955

Platina

 • 60 begeleide trainingen t.w.v. €49 per sessie
 • Gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor 6 maanden t.w.v. €150
 • Voedingsplan t.w.v. €49
 • Startgids t.w.v. €19
 • Maandelijkse check-in met feedback t.w.v. €120
 • Enkel voor nieuwe leden: intake en screening (+€79)

€3278

Voor 27/09:

€2515

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij de trainingsbegeleiding?

Na een grondige screening en intake stellen we een gepersonaliseerd trainingsprogramma samen. Die wordt volledig afgestemd op je doelstellingen, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl. Omdat al onze coaches nauw met elkaar samenwerken kan elke cliënt, ongeacht door wie deze getraind wordt, van de kennis en ervaring van alle coaches samen gebruik maken.

Kan ik het één maand uitproberen?

Nee, voor de winterlessenreeks werken we enkel met trajecten van 6 maanden. Onze personal training kan je wel één maand uitproberen, meer info hierover vind je hier.

Hoe werkt de voedingsbegeleiding?

Tijdens de intake worden je huidige eetgewoonten en doelstellingen bekeken en maken we in samenspraak wijzigingen in je voedingspatroon aan die je consistent kan volhouden. We leggen je geen supplementen op en laten jou geen producten eten waar je niet achter staat. In de meeste situaties werken we bij de start van een coaching met een online voedingsdagboek om zo op zoek te gaan naar een manier van eten die voor jou werkt én resultaat oplevert. Je houdt je voeding makkelijk bij via onze app en krijgt advies m.b.t. calorieën en macronutriënten. Zo krijg je objectief inzicht in je voedingspatroon, kan je flexibel omgaan met je dieet en heeft je coach de mogelijkheid om snel bij te sturen en feedback te geven.

Ik heb een vraag die hier niet bijstaat. Op welke manier kan ik hier een antwoord op krijgen?

Je kan hiervoor een mail sturen naar info@bfitpersonaltraining.be of deze stellen via het inschrijvingsformulier.