Trainen in Lier, Kessel en omstreken

Personal training in Basic-Fit lier

Wij werken samen met Basic-Fit Lier (Liersesteenweg 170, 2520 Emblem) en geven daar begeleidingen in het fitnesscentrum.

Pas gestart met fitness en weet je niet goed wat te doen? Gevorderde sporter en op zoek naar meer resultaat? Wij helpen je graag verder.

(Small group) personal training bij De FitFabriek

De FitFabriek is onze eigen sportpraktijk.

Deze locatie is ideaal voor mensen die zich minder comfortabel voelen in een regulier, drukker fitnesscentrum. Onze focus ligt er op (small group) personal training.

Gezondernemen

In regio Lier en Kessel bieden weΒ personal training voor ondernemers aan.

Drukbezet zelfstandige of bedrijfsleider met weinig tijd om te trainen en aan je gezondheid te werken? Onze coaches zijn gespecialiseerd in trainings- en voedingsbegeleiding voor ondernemers. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.Β 

Sports performance

De vele voordelen van krachttraining voor sporters zijn wetenschappelijk keer op keer bewezen.Β 

Een actieve sporter en wil je via krachttraining je fysieke prestaties naar een hoger niveau brengen en je blessurerisico verminderen? Wij hebben in Lier onder andere al K. Lyra-Lierse mogen begeleiden. Geef ons een seintje om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Personal training thuis of op locatie

Wij komen naar jou toe met een gevarieerd aanbod aan trainingsmateriaal om een workout op maat aan te bieden. Je bespaart tijd en kan de locatie van de training zelf kiezen.

Ideaal voor mensen met een drukke agenda of die thuis willen trainen.

Gezonder op de werkvloer

Als bedrijf wil je de gezondheid van je menselijk kapitaal stimuleren. Fitte, energieke medewerkers zijn namelijk de basis van een gezonde onderneming. Wij kunnen hierbij helpen door groepsbegeleidingen op maat aan te bieden.

Jij en je collega’s bepalen zelf waar en wanneer de trainingen doorgaan. Deze fiscaal aftrekbare teambuildings spreken zowel iedere spiergroep als het uithoudingsvermogen aan en worden gecombineerd met een leuke groepsdynamiek. We nemen gevarieerd trainingsmateriaal mee en elke oefening wordt in verschillende moeilijkheidsgraden aangeboden. Zo zorgen we ervoor dat elke collega op zijn/haar niveau kan bewegen.

Onze trainers in Lier

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Scroll naar boven