Trainen in Lier en omstreken

Personal training in basic-fit lier

Wij werken samen met Basic-Fit Lier (Liersesteenweg 170, 2520 Emblem) en geven daar begeleidingen in het fitnesscentrum.

Pas gestart met fitness en weet je niet goed wat te doen? Gevorderde sporter en op zoek naar meer resultaat? Wij helpen je graag verder.

Gez-ondernemen

In regio Lier bieden wij fiscaal aftrekbare coachingstrajecten voor ondernemers aan. 

Drukbezet zelfstandige of bedrijfsleider met weinig tijd om efficiënt te trainen en aan je gezondheid te werken? Onze coaches zijn gespecialiseerd in de trainings- en voedingsbegeleiding van ondernemers. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Sports performance

De vele voordelen van krachttraining voor sporters zijn wetenschappelijk keer op keer bewezen. 

Een actieve sporter en wil je via krachttraining je fysieke prestaties naar een hoger niveau brengen en je blessurerisico verminderen? Wij hebben in Lier onder andere al K. Lyra-Lierse mogen begeleiden. Geef ons een seintje om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Personal training thuis of op locatie

Wij komen naar jou toe met een gevarieerd aanbod aan trainingsmateriaal om een workout op maat aan te bieden. Je bespaart tijd en kan de locatie van de training zelf kiezen.

Ideaal voor mensen met een drukke agenda of die thuis willen trainen.

Gezonder op de werkvloer

Als bedrijf wil je de gezondheid van je menselijk kapitaal stimuleren. Fitte, energieke medewerkers zijn namelijk de basis van een gezonde onderneming. Wij kunnen hierbij helpen door groepsbegeleidingen op maat aan te bieden.

Jij en je collega’s bepalen zelf waar en wanneer de trainingen doorgaan. Deze fiscaal aftrekbare teambuildings spreken zowel iedere spiergroep als het uithoudingsvermogen aan en worden gecombineerd met een leuke groepsdynamiek. We nemen gevarieerd trainingsmateriaal mee en elke oefening wordt in verschillende moeilijkheidsgraden aangeboden. Zo zorgen we ervoor dat elke collega op zijn/haar niveau kan bewegen.

Groepslessen

Regio Lier bieden we onze ‘Full Body Attack’-groepslessen aan op verschillende tijdstippen en op verschillende locaties

GLS De Sleutel in Broechem
(Lostraat 51, 2520 Broechem)

Maandag van 20u-21u15
Zondag van 11u-12u15

Kiné Lisp in Lier
(Lispersteenweg 94, 2500 Lier)

Woensdag van 18u-19u

Onze trainers in Lier

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Scroll to Top