Resultaten en testimonials

Sven (33) verloor 21,5 kg

Ondanks een druk leven en ongezonde levensstijl, had ik de impact op mijn lichaam jarenlang genegeerd. Mijn eerste ontmoeting met B-Fit was een eyeopener: 114 kg, 32% vet. Maar er was ook hoop – ze geloofden onvoorwaardelijk dat we dit samen konden veranderen. Ik greep de kans om weer gezond te worden.

Na 14 maanden is het resultaat verbluffend: 87,5 kg, 15,4% vet!

Mijn coach zijn persoonlijke aanpak, inspirerende gesprekken, bemoedigende berichten en geduldige opvolging hebben mij hiertoe gebracht en zullen mij nog verder helpen.

Ik durf met zekerheid te zeggen dat zonder B-Fit, deze resultaten onbereikbaar waren geweest!

Anja (32) verloor 14 kg

Thomas is niet alleen een uitstekende coach, maar hij heeft ook een doordacht concept gecreëerd dat perfect past bij drukbezette ouders en ondernemers zoals ik. Dankzij de app en wekelijkse coachingssessies is dit plan voor mij haalbaar.

Het gaat nu niet meer om tijdelijk diëten of sporten, maar om het omarmen van een nieuwe levensstijl.

Het resultaat? Een strakker lichaam, minder kilo’s, maar bovenal meer zelfvertrouwen en een vernieuwd enthousiasme voor het leven!

Als ondernemer had ik steeds een excuus om niet aan mijn gezondheid te werken. Té druk, téveel werk, té weinig tijd. Uiteraard was dit onzin.

Na een jaar tijd ben ik 50kg kwijtgespeeld. Dit dankzij ondersteuning van B-Fit. Veel info over een training, voeding, uitdagende beweegsessies én psychologische steun wanneer nodig.

Ik heb geleerd dat het belangrijk is om je te laten begeleiden, zo hou je het makkelijker vol!

Sally (29)

Twee maanden geleden besloot ik verandering te brengen in mijn leven, met een gewicht op een hoogtepunt dat voor mij voelde als een dieptepunt. Ik wendde me tot B-Fit voor ondersteuning.

De motivatie van hun app en de begeleiding van mijn coach Stijn zorgden voor ongekende resultaten. Voor het eerst in lange tijd zie ik zichtbare vooruitgang. Niet alleen voel ik het, mijn omgeving merkt het ook op.

Ik realiseer me dat de reis aan mij is, maar de extra ondersteuning is van onschatbare waarde om door te zetten op moeilijke momenten en mijn doel voor ogen te houden.

Alessio (23)

Na zeven jaar van zelfstandige training, waarvan twee jaar zonder zichtbare vooruitgang, besloot ik zeven maanden geleden een personal trainer in te schakelen. Op advies van een vriend wendde ik mij tot B-Fit.

Na een grondige uitleg stelden ze voor om over te stappen op high-frequency full-body workouts. In eerste instantie was ik sceptisch, gezien dit type trainingen me herinnerde aan mijn eerste jaar als beginnend fitnessbeoefenaar. Echter, het vertrouwen dat ik had in de kennis en vaardigheden van B-Fit hield me op koers. Ik volgde hun schema’s consistent en combineerde dit met een op maat gemaakt voedingsplan.

Het resultaat? Al na drie maanden zag ik een duidelijk verschil. Mijn vetpercentage was aanzienlijk gedaald en mijn kracht was toegenomen. Nu, zeven maanden later, ben ik in de beste vorm van mijn leven, met een totaal lichaamsgewicht van 84 kg. Visueel ben ik meer dan tevreden over wat ik samen met B-Fit heb bereikt.

Een personal coach nemen is iets wat ik iedereen kan aanraden. De resultaten spreken voor zich, en de extra motivatie die je ervan krijgt is enorm. Nu kijk ik vooral uit naar wat ik verder nog kan bereiken met hen. Spannend!

Sarah (32)

Mijn ervaring met B-Fit heeft mijn verwachtingen overtroffen. De begeleiding is professioneel, aangenaam en ik voelde me direct op mijn gemak. Tijdens de oefeningen krijg je uitgebreide technische informatie, wat het proces bevordert.

De trainingen lieten me inzien dat ik behoorlijk sterk ben voor een vrouw – een fijne ontdekking. Mijn doel was spiergroei en ik ben blij te melden dat ik mijn doel heb bereikt!

Voedingsbegeleiding gaf me het cruciale inzicht dat gewichtsverlies voornamelijk afhangt van het opnemen van minder energie dan je verbruikt, ongeacht het specifieke dieet. Een suggestie voor verbetering zou zijn het aanbieden van een bundel met gezonde, snelle recepten.

Mentaal voel ik me veel beter. Ik heb een groter zelfvertrouwen en ben strakker geworden over mijn hele lichaam. B-Fit, doe zo verder!

Joey (37)

“Dju seg, ik ben nu al 37 jaar. Ik zou toch graag eens een gespierd lichaam hebben.”

Met die gedachte ben ik in oktober vorig jaar beginnen trainen bij Basic-Fit. Dat ging zoals bij zovelen: vol goesting en goede voornemens, maar eigenlijk met onvoldoende kennis van zaken. Het werd me wel duidelijk dat je best weet waarmee je bezig bent als je resultaten wilt. Efficiëntie, dát is wat ik wou! Niet gewoon aan die gewichten sleuren tot je krom staat.Op een gegeven moment leerde ik daar Thomas kennen, een aimabele kerel, die blijkbaar personal trainer was.

Mijn vraag aan hem was: “kan je mij helpen zodat ik blessurevrij kan “uitkassen” (heb ik letterlijk zó gevraagd 😁). Ik heb wel geen zin om vijf keer per week te komen trainen, of om maniakaal op mijn eten moet letten.” Thomas zijn reactie: “challenge accepted!”. Zo gezegd, zo gedaan dus.

Het plan van actie: nauwgezet het voorgeschreven trainingsschema volgen, voeding tracken via de app, om een beeld te krijgen van de calorieën die ik binnen speel, op geregelde tijdstippen samen trainen om de uitvoering van de oefeningen scherp te stellen.

Twee hindernissen stelden zich…

  1. Ik lust al eens graag een kebabke of een frietje.
  2. Sommige oefeningen zijn al leuker dan andere.

No problemo: als je over het algemeen goed eet, dan mag en kan alles, met mate natuurlijk.En de ene oefening kan altijd vervangen worden door een andere, die een even goed resultaat geeft.

In april is de samenwerking met Thomas begonnen, en nu, vijf luttele maandjes later heb ik op verlof eindelijk een “johnnenfoto” kunnen maken. Laat de mensen maar denken en veroordelen, mijn doel is bereikt!

En met al wat Thomas me heeft geleerd, en nog zal leren, weet ik: the sky is the limit! Zonder Thomas zijn ongedwongen aanpak had ik absoluut niet zo ver gestaan, dus bij dezen, uit het hart: bedankt, Thomas. Duizendmaal bedankt!

Katleen Muys (50)

Als 50-jarige vrouw die nooit aan sport heeft gedaan kan je nogal je twijfels hebben als je voor het eerst in contact komt met een personal trainer. De eerste vraag die in me opkwam was hoe Thomas kon weten wat ik, als vrouw die altijd heeft gekampt met overgewicht, nodig had om me beter in mijn vel te voelen. Ik stelde me bovendien zeer kwetsbaar op door hulp te vragen.

Toen Thomas voor de eerste keer langskwam voor een personal trainingssessie thuis, verdween mijn gevoel van kwetsbaarheid als sneeuw voor de zon. Door zijn professionele aanpak en de comfortabele omgeving van thuis, voelde ik me meteen op mijn gemak. Veilig, als het ware. ‘Wat wil een mens nog meer!’ dacht ik toen.

“Ik realiseerde me dat sport belangrijk was om mijn levenskwaliteit te verbeteren, wilde ik op mijn oude dag nog actief bezig kunnen zijn.”

In het begin merkte ik dat ik niet meteen resultaten kreeg. Soms wordt het moeilijk om je schema’s consequent te blijven volhouden en moet je geduld hebben. De beste motivatie was voor mij dat Thomas daadwerkelijk zou langskomen: zo voelde ik me verantwoordelijk om de training te doen en het voedingsschema te volgen die voor me waren uitgedacht.

Ik realiseerde me dat sport belangrijk was om mijn levenskwaliteit te verbeteren, wilde ik op mijn oude dag nog actief bezig kunnen zijn. Daarom bleef ik elke dag mijn oefeningen doen en viel ik uiteindelijk meer dan 30 kg af. Ik ben nu gelukkiger, mijn lichaam is flexibeler en ik voel me simpelweg beter in mijn vel. Wat niet wil zeggen dat ik me al het lekkere eten ontzeg!

“Hopelijk kunnen ook zij die twijfel overwinnen.”

Graag moedig ik nu andere vrouwen aan om hetzelfde te doen. Doordat mijn twijfel verdwenen is, geloof ik dat het voor anderen ook zeker moet lukken. Aan vrouwen in mijn omgeving raad ik het dan ook aan om eens te gaan babbelen met Thomas. Hopelijk kunnen ook zij die twijfel overwinnen.

Wat ik nog graag even vertel is een kleine anekdote die me overlaatst overkwam. Ik was spontaan langs gegaan bij een yogales en was benieuwd naar hoe ik het er vanaf zou brengen. Op een gegeven moment moesten we planken: het was toegestaan om op handen en knieën te planken. De meeste vrouwen en meisjes plankten daar toen dan ook op die manier. Ik koos ervoor om op voorarmen en voeten te planken, zoals ik het geleerd had, en tot mijn grote trots bracht ik het er goed vanaf. Je kan dus wel zeggen dat ik door de personal training mijn mannetje kon staan!

Stephanie Vanden Driesch (32)

Ik had niet gedacht dat ik op zo’n korte periode al zoveel resultaat zou behalen. 2 maanden na de samenwerking met B-Fit kan ik terug in mijn kleren van voor de bevalling, en krijg ik veel complimenten. Mentaal voel ik me super!

Mijn coach heeft me doen inzien dat het niet altijd complex hoeft te zijn. Hij is zeer sterk in motivatie en wist het schema goed aan te passen aan mijn lichaam. Ik ben nu gemotiveerd om zelfstandig verder te gaan. Bedankt B-Fit!

Maggy Henderikx (59)

Ik geloofde niet dat krachttraining me kon helpen om strakker in mijn vel te komen. Door de krachttraining groeien je spieren en zo krijg je een strakker lichaam. Het werkt!

Ik eet nu meer dan vroeger maar ook gezonder, en krijg complimentjes over mijn lichaam en mijn levensstijl. Ik kom meer buiten en heb meer zelfvertrouwen.

Mijn coach kan een training ook direct aanpassen. Zelfs als je een blessure hebt zorgt hij voor een training die uitdagend genoeg is, maar haalbaar. Het is niet goedkoop, maar het is zeker geen weggegooid geld.

Ook na onze samenwerking ben ik nog altijd aan het sporten!

Yasmin Jansen (31)

Ik dacht nooit dat ik zou uitkijken naar krachttraining. Zelfs als ik een mindere of zware dag gehad heb, is dat uurtje training een ideale manier om je hoofd leeg te maken!

Na 3 maanden kan ik zeggen dat er een opmerkelijk verschil is vanbinnen en vanbuiten! De tips die ik meekrijg zijn heel bruikbaar. Mijn coach houdt ook rekening met mijn schema en speelt daar heel goed op in door zijn tips en tricks. Het lukt me nu beter om mijn drukke agenda als zelfstandige te combineren met een gezond leven.

Mijn coach van B-Fit weet goed te motiveren. Hij is heel professioneel, maar op een losse manier zodat je je snel op je gemak voelt bij hem. We hebben nog werk op vlak van slaap en stress, maar dat is zeker al beter dan vroeger. Ik merk dat ik zowel fysiek als mentaal sterker ben!

Filip De Clercq (24)

Na een aantal peesontstekingen in beide schouders ben ik via de kinesist bij Thomas’ B-Fit terechtgekomen. Met zijn hands-on mentaliteit en knowhow voelde ik na een aantal weken training onder zijn begeleiding dat mijn schouders enorm waren versterkt.

Nu, een halfjaar later, kan ik zeggen dat mede door Thomas zijn professionalisme ik volledig verlost ben van schouderproblemen. Thanks Thomas!

Indra Lahaye (32)

In het verleden heb ik steeds gesport. Er zijn weinig sporten die me niet interesseren en die ik nog niet uitgeprobeerd heb. Na vele jaren van voornamelijk cardio-gerelateerde sporten, besloot ik om ook krachttraining eens uit te proberen. Ik dacht hiermee een strakker lichaam te kunnen opbouwen. Hoewel ik krachttraining leuk vond, besefte ik dat ik eigenlijk weinig vooruitgang boekte. Zeker gezien de tijd en energie die ik erin stopte. Dit wekte frustraties bij me op. In de zoektocht naar de juiste aanpak las ik veel artikels op internet, maar dit schepte vooral verwarring.  Omdat ik efficiënt wou doorgaan met krachttraining en resultaat wou boeken, besloot ik om de hulp in te roepen van een coach. Zo kwam ik bij Thomas van B-Fit terecht.

Ik moest een doel bepalen zodat de training en het voedingsadvies hierop afgestemd konden worden. Ik besefte dat het bepalen van een concreet doel nodig is als je iets wil bereiken. Zo niet doe je telkens maar wat in de fitness, zonder uiteindelijk te weten of het iets uithaalt. Het werkt motiverend als de moeite die je doet ook effectief bijdraagt tot het bereiken van je doel. De trainingsschema’s zijn gevarieerd en ik vind krachttraining leuker dan voorheen. Door de begeleiding van Thomas tijdens een trainingssessie besefte ik dat ik zwaarder kon trainen dan ik vroeger dacht. Thomas geeft je dat extra duwtje in de rug om net iets zwaarder te tillen. Doordat hij me de juiste houding laat aannemen tijdens een oefening, slaag ik erin om spiergroepen efficiënter te trainen. Ik kreeg meer inzicht in oefeningen die ik reeds lange tijd uitvoerde en waarvan ik dacht dat ik ze al lang onder de knie had.

Op het gebied van voeding had ik voor de start van mijn begeleiding al veel uitgeprobeerd. Sinds ik het voedingsadvies van Thomas toepas, ervaar ik dat mijn voedingsinname ook effectief bijdraagt aan het bereiken van mijn doel.

Ik ben zeer tevreden over mijn begeleiding bij B-Fit. Thomas staat steeds klaar om je vragen te beantwoorden. Hij staat open voor feedback en suggesties, zodat jij je training optimaal ervaart. Wat ik belangrijk vind is dat zijn trainings- en voedingsaanpak niet louter gebaseerd is op theoretische kennis, maar ook op zijn eigen ervaringen.

Ondertussen ben ik halfweg in mijn begeleiding en ik kan gerust zeggen dat ik al resultaat geboekt heb. Dit geeft me een fier gevoel en de moed om door te blijven gaan. Thomas heeft me op de goede weg gezet, maar ik ben diegene die het gepresteerd heeft. Vanzelf komt het niet. De hulp van een coach inroepen om iets te bereiken was een verstandige keuze. Ik heb zelfs spijt dat ik dit niet eerder ingezien heb. Dit zou me uren bespaard hebben in de fitness. Als je op fitnessgebied iets wil bereiken, raad ik je aan om jezelf hierbij hulp te gunnen.

Sofie Morcel (23)

Leerrijke en leuke trainingen die perfect werden aangepast op mijn persoonlijke doelstellingen. Elke oefening wordt duidelijk uitgelegd en bijgestuurd. Goede afwisseling tussen kracht- en functionele oefeningen. B-Fit is ideaal voor gemotiveerde mensen die hulp kunnen gebruiken bij het bereiken van hun doelen.

Zowel voor mensen met helemaal geen als wel enige ervaring, de kennis van de trainers is duidelijk voldoende uitgebreid om iedereen te kunnen begeleiden!

Ann Van Cleynenbreugel

In 2015 vatte ik het ambitieuze plan op om in 2016 de halve marathon van Oostende te lopen. Mede dankzij de deskundige begeleiding van mijn personal trainer Thomas heb ik mijn doel bereikt! Wat eerst een bijna onmogelijke opgave leek, werd door zijn uitgekiende trainingsschema’s en de regelmatige en enthousiaste ondersteuning plots zeer haalbaar.

Deze schitterende ervaring heeft me doen besluiten om meteen nieuwe doelen te stellen: sneller lopen en mijn volledige lichaam verder ontwikkelen. Mét de begeleiding van Thomas en B-Fit natuurlijk!

Ilse Van der Schraelen (56)

Als enthousiast amateurjogger doorloop ik momenteel een persoonlijk trainingspakket bij B-Fit. Dit is op alle manieren een succes en een echte aanrader!

Thomas is mijn sportcoach en hij heeft voor mij een individueel, op maat gemaakt programma samengesteld. Hij is een echte professional met een onvoorstelbare vakkennis! Zo weet hij exact wat nodig is om mijn persoonlijk doel te bereiken.

De begeleiding van de oefeningen is altijd even professioneel. Thomas is een zeer inspirerende en motiverende persoonlijkheid. Ik vind de oefensessies bijzonder afwisselend en altijd even leuk om uit te voeren. Hierdoor is elke sessie een uitdaging maar ook erg plezierig om mee te maken. De moeilijkheidsgraad wordt langzaam maar zeker opgebouwd. Ik zie en voel mezelf elke week gespierder en sterker worden! Zo zijn mijn loopprestaties er ook op vooruit gegaan!

 

Op de app kan ik zelf altijd de oefeningen nog even nakijken. Zo ben ik zeker dat ik bij het zelf thuis trainen alles goed uitvoer. Ook het voedingsaspect wordt in het programma meegenomen. Goede sportprestaties en gezonde voeding gaan immers hand in hand. Sporten en sportieve doelen bereiken vind ik zeer leuk en uitdagend. Dankzij B-Fit bereik ik mijn objectieven op een sportief verantwoorde en prettige manier!

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Dorien vangeel (25)

Desondanks dat ik als kind heel sportief was, deed ik al jaren amper aan sport. De motivatie was volledig zoek. Sinds ik met personal training begonnen ben, is de goesting helemaal terug. De kortetermijndoelstellingen die in samenspraak worden opgesteld, zijn zowel uitdagend als realistisch. Zo behoud ik mijn focus!

Carine Wittoeck (56)

Wil je fit worden, je spieren versterken en de juiste motivatie vinden om te sporten, dan is een B-Fit programma de eerste stap in de goede richting. Het programma is zeer afwisselend en gericht op de verbetering van alle spiergroepen. Perfect op maat van iedereen. Bij de intake hebben we mijn voedingspatroon onder de loep genomen en met behulp van de speciale voedingsapp heb ik een aantal belangrijke aanpassingen kunnen maken. Resultaat? Na 30 dagen, 2kg vet kwijt, strakker in mijn vel en een super gevoel. Dankzij Thomas, onze personal trainer die zeer goed op de hoogte is over hoe gezond te leven door sport en voeding, sport ik weer regelmatig en met plezier. Na jaren sporten zonder resultaat, zie ik nu in een mum van tijd de gewenste veranderingen door deze begeleiding op maat.

Hilde van Looy (51)

Vanaf mijn 50 was de controle over mijn lichaam zo goed als volledig zoek. Kilo’s vlogen eraan hoewel ik geen ander eetpatroon dan vroeger had. Voor mij was net voor de zomer de maat vol. Ik zou er echt eens werk van maken, maar ik had daarvoor een deskundig en enthousiast iemand nodig die me zou ondersteunen en raad zou geven.

Aangezien ik al heel mijn leven sport en ondanks mijn spieraandoening niet wil stoppen, dacht ik aan een intensieve persoonlijke begeleiding, een personal coach, die zou rekening houden met de beperkingen en toch motiverend te werk zou gaan. Bij mijn kinesist zag ik een flyer van B-Fit en zo begon, samen met mijn lange zomervakantie als leerkracht, mijn B-Fit-verhaal.

Ik kon eigenlijk niemand beter gevonden hebben dan de enthousiaste Thomas. Hij moedigt me iedere keer weer aan, de workouts die hij voor me uitwerkt zijn gevarieerd en oké, ik zie af, maar toch heb ik iedere training opnieuw een voldaan gevoel, meer energie en minder stress, wat op zich ook weer invloed heeft op alle aspecten van je leven! Ook het voedingsadvies is makkelijk volgbaar dankzij de app. De eerste weken was ik als een gek al mijn eten aan het afwegen, maar na verloop van tijd krijg je zo wel een idee van welke voeding hoeveel calorieën oplevert.

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om met B-Fit in zee te gaan. Ik kan het iedereen aanraden. Of je nu een sportief verleden hebt of niet, eender welke leeftijd je hebt, Thomas houdt met alles rekening! Gaat het een keertje minder, dan past hij de oefeningen aan. Verlies je niet snel gewicht, dan gaat hij mee op zoek naar een reden hiervoor, wil je een inlichting of twijfel je over iets, dan mag je hem altijd contacteren. De oefeningen en het aangepaste voedingsschema werpen zijn vruchten af wat voor mij uiteraard zeer motiverend werkt.

Mijn B-Fit-verhaal is nog niet gedaan. En voor Thomas een dikke pluim, voor zijn harde werk, zijn optimisme, zijn professionalisme!

Philippe Bonnier (27)

Fantastische begeleiding. Schema’s worden perfect op maat gemaakt door te kijken naar je doel, en bijvoorbeeld de zwakkere spieren iets meer aan te spreken.
Door de zeer goede opvolging weet Thomas ook perfect hoe ver je staat, en zal hij je schema’s aanpassen indien nodig.

Bart Van den Bogaert (29)

In november sprak ik Thomas aan voor meer informatie over een op maat gemaakt trainingsschema. Ik had namelijk het jaar voordien een marathon gelopen, maar dit zonder een degelijke voorbereiding, met blessures en ongemakken tot gevolg zowel voor, tijdens als na de marathon. Via persoonlijke begeleiding wilde ik mij opnieuw voorbereiden op de marathon van Antwerpen, maar dan op een meer verantwoorde manier.

Na een vlot intakegesprek, stelde hij een trainingsschema op, gebaseerd op hartslagzones die werden bepaald via een inspanningstest. Vanaf dan kreeg ik elke 5 weken een trainingsschema en zag ik Thomas elke 2 of 3 weken voor een intensieve PT-sessie. Daarnaast kreeg ik ook een aangepast voedingsschema, om mijn lichaam optimaal voor te bereiden op die 42 km.

Middenin het trainingsschema werd de balans al eens opgemaakt: een nieuwe inspanningstest en opvolging van mijn vetpercentage. Hoewel ik voordien al redelijk scherp stond en sportief was, waren die resultaten heel opmerkelijk. Een serieuze verbetering van de conditie en een vetpercentage van een langeafstandsloper, dankzij de professionele fysieke en voedingsbegeleiding. Ik was op goede weg om in optimale conditie de marathon aan te vangen.

Helaas blesseerde ik mij 3 maanden voor de marathon, maar met een strikte opvolging van een sportdokter en aangepaste stretch- en core stability oefeningen van Thomas kon ik de schade beperken en moest ik mijn doel niet laten varen. Ondanks de tegenslag kon ik me toch klaarstomen voor mijn marathon.

Na een laatste peptalk begon de ultieme voorbereiding op de grote dag. Thomas gaf me specifieke instructies mee voor mijn voeding en drinken voor, tijdens en na de marathon, maar gaf me vooral de raad ervan te genieten en alles te geven. En ondanks het slechte weer en de opspelende blessure, slaagde ik erin om mijn marathon tot een goed einde te brengen. De spierpijn en stijfheid tijdens de volgende dagen kon helemaal niet op tegen het euforische gevoel dat ik mijn doel bereikt had.

De stijfheid had ik trouwens aan mezelf te danken, omdat ik het advies van Thomas over de recuperatie compleet in de wind had geslagen, en daardoor enkele dagen heb moeten afzien. Maar na een weekje inactiviteit herstelde ik van alle kwaaltjes en blessures. Via de specifieke trainingsschema’s had ik op een duurzame manier een marathon kunnen lopen.

Thomas is een heel flexibel persoon, die altijd bereikbaar is en klaarstaat om advies of raad te geven over de trainingen. Hij stelt op maat gemaakte schema’s op, helemaal naar je persoonlijke doelstelling, en durft de lat hoog genoeg leggen. Tijdens de PT-sessies is hij ook een goede motivator, en zorgt hij ervoor dat je helemaal tot het uiterste gaat. De aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en geeft merkbaar resultaat. Maar belangrijker, de afwisselende schema’s en de vlotte, informele contacten geven je zin om te sporten en je doelen te bereiken.

Hanne Palmans (31)

In januari 2015 ben ik bevallen. Nadien nog niet echt bezig met mijn gewicht en mijn conditie. Terug gestart met de volleybal maar door omstandigheden gestopt voor het einde van het seizoen. Januari 2016 vond ik dat het tijd werd om de laatste 3 zwangerschapskilo’s eraf te krijgen dus ben ik met Herbalife begonnen. Na een tijdje stond ik op -5kg maar was ik de shakes echt zo verschrikkelijk beu. Ik bleef toen schommelen tussen de -3 en de -5kg. Bewegen deed ik niet meer en had het gevoel dat ik moe werd van niets te doen.

Ben toen eens gaan rondsnuffelen op het internet en ben toen bij B-Fit terechtgekomen. Heb een mailtje gestuurd, kreeg snel reactie en heb direct een afspraak vastgelegd. Thomas heeft alles super goed uitgelegd en ik heb toen beslist dat ik het ging proberen.

12 weken trainen en op mijn eten letten met begeleiding gaat me zo enorm goed af. Na twee maanden was mijn conditie al kei hard verbeterd en zag ik  -5kg op de weegschaal staan. Nu zitten we in de laatste maand en voel me echt super goed in mijn vel. Ik heb mijn manier van gezond eten gevonden zonder dat ik echt het gevoel heb op dieet te zijn. En als ik nu een paar dagen niet gesport heb, word ik zot 🙂

Dus bedankt B-Fit voor de hulp!!

Joyce Torfs (29)

Dankzij B-Fit heb ik weer zin om te sporten en dagelijks voor een gezonde en evenwichtige voeding te zorgen. Ik doe al jaren aan sport, zowel teamsport als individueel. Een druk werkschema, gezinsleven en sociaal leven zorgden ervoor dat sporten op de laatste plaats terecht kwam.

Bij B-Fit plan ik mijn eigen uren om te gaan sporten, wat wel nodig is met mijn variabel werkschema. De applicatie is eenvoudig, leuk en vraagt niet veel van mijn tijd waardoor ik het vol kan houden zonder enige moeite. Ik voel me fit, ook al kan ik soms maar 2 keer per week gaan sporten.

De trainingsschema’s zijn heel duidelijk, zeker na een goede uitleg van de personal trainer, hij weet heel goed waar hij mee bezig is, de passie die hij voor zijn job heeft geeft extra motivatie!

Ik heb voor B-Fit gekozen om fit te zijn en mijn lichaam in vorm te houden en dat lukt perfect en op mijn eigen tempo. Ik zou het iedereen aanraden!

Jindra (28) en Nick (30)

Voor ons was het heel moeilijk om de tijd en motivatie te vinden om voldoende te bewegen.

Hierbij heeft Thomas ons enorm geholpen door ons een begeleiding op maat aan te bieden.

Een goede balans tussen voeding en beweging, en met de apps ook een makkelijk manier om structuur te brengen in onze dagelijks leven.

Veel variatie in de trainingsschema’s en een goede opvolging zorgen er mee voor dat we gemotiveerd blijven en ons steeds nieuwe doelen kunnen stellen!

Dankzij deze coaching kunnen we eerlijk zeggen dat we ons in een periode van enkele maanden zowel fysiek als mentaal beter in ons vel voelen.

Daarom…. een dikke merci B-Fit

Jeffrey Robbe (26)

De begeleiding is super! Ik kan altijd mijn vragen stellen via verschillende communicatieplatformen en krijg altijd snel en gericht antwoord. De persoonlijke trainingssessies zijn ook heel duidelijk en alles wordt haarfijn uitgelegd. Bijvoorbeeld waarom bepaalde oefeningen gedaan worden en welke spiergroepen je er mee aanspreekt, na 1 trainingssessie kon ik al helemaal zelfstandig mijn schema’s uitvoeren.

Ook de app van B-Fit is erg makkelijk in gebruik. Je kan voeding super gemakkelijk bijhouden en ook zien welke oefeningen er zijn gepland in de kalender. Alles wordt uitgerekend qua calorieën en hoeveel meer je er mag eten door de training.

Na amper 2 maanden met Thomas als trainer ben ik al 11,4 kg kwijt. Ik zou B-Fit 100% zeker aanraden en ga er zelf ook zeker nog gebruik van maken in de toekomst!

An Weyns (33)

Deze zomer werden mijn kinderen drie jaar. Tijd om de schuld van die extra kilo’s niet meer op zwanger zijn of iets dat daarbij hoort te steken, maar er zelf iets aan te doen. Ik zei al jaren dat ik dat wou, en snoepte wel eens een tijdje minder vaak, of ging eens een aantal keer joggen, maar dat hield ik nooit lang vol.

Andere mensen zeiden dat ik blij mocht zijn met mijn lichaam, maar ik was dat eigenlijk niet. Het was niet dat ik veel te dik was ofzo, maar er mocht hier en daar wel wat veranderen. De laatste jaren kwam er elk jaar één of twee kilo bij, en ik wou niet wachten tot ik over 10 jaar merk dat dat bijna 20 kilo is. Via vrienden hoorde ik over personal coaches en ik dacht eigenlijk dat dat niets voor mij was. Fitness had ik al wel eens geprobeerd, en bleek toen niet echt mijn ding. Ik ging toch eens op zoek en kwam zo uit bij B-Fit. Letten op je voeding en bewegen leek me een logische combinatie, en omdat er duidelijk vermeld werd dat je je voedingspatroon niet drastisch hoeft te veranderen voor je effect ziet, wou ik het wel een kans geven.

Door de voedingsapp leerde ik dat ik vooral minder koolhydraten moest eten dus wisselde ik mijn boterhammenlunch in voor slaatjes of soep. Ik leerde wat nieuwe dingen te combineren zodat die lunches niet saai worden. Heel fijn is ook dat ik me niet meer schuldig voel als ik eens met vriendinnen lunch en me even laat gaan. Dat kan gerust, als je dat incalculeert. Ik sport 1x per week met Olivier, die me echt motiveert om dan tot het uiterste te gaan. Als ik alleen ga sporten gaat dat minder vlot. Voor thuis kreeg ik oefeningen die ik zonder fitnesstoestel kan doen, en dat probeer ik ook 1x/week in mijn schema in te passen.

Ik word nu al drie maanden begeleid door B-Fit. Ik ben vier kilo lichter, mijn buik (en ook de rest van mijn lichaam) ziet er strakker uit en ik voel me lichamelijk én mentaal beter. Ik heb op relatief korte tijd bijna bereikt wat ik wou bereiken en ik stond ervan verrast hoe vlot dat ging, dankzij de begeleiding en motivatie van Olivier

Sam (29)

Enkele maanden geleden ben ik begonnen met de personal coaching van B-Fit.

Na een eerste kennismaking met Stijn, die met veel enthousiasme alles heeft uitgelegd, zag ik het meteen volledig zitten om te starten.

Mijn doel was in de eerste plaats meer spieren kweken om beter te kunnen peddelen bij het surfen. Vroeger had ik ook een fitnessabonnement maar ik ging meer niet dan wel, nu spreek ik één keer per week af met Stijn en daarnaast ga ik zelf nog eens alleen. Ook ga ik telkens met veel zin naar de trainingen.

Ik merk dat ik door de persoonlijke trainingsschema’s echt wel meer kracht heb, vooral in mijn armen en schouders. Er zit telkens veel variatie in de schema’s waardoor het ook leuk blijft.

Onlangs ben ik 2 weken gaan surfen en het verschil met ervoor was enorm groot, ik kon nu makkelijk uitpeddelen en ook mijn uithoudingsvermogen is groter.

Merci coach 😉🤙🏻.

Yasmine (24)

Bij het eerste kennismakingsgesprek met Stijn had ik al direct een positief gevoel. Ik ga al jaren naar de fitness maar beperkte mij eigenlijk al die tijd tot cardio. Ik deed af en toe wel eens willekeurige krachtoefeningen maar had eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was, waardoor ik ook nauwelijks vooruitgang boekte. Omwille van die reden ben ik dan ook bij B-Fit terecht gekomen. 

Ik wou meer spieren kweken met behulp van een trainingsschema, aangepast aan mijn doeleinden en niveau. Ik kon hier geen betere personal trainer voor vragen als Stijn. Zijn enthousiasme werkte enorm aanstekelijk. De oefeningen waren heel gevarieerd en nooit saai. Samen trainen was altijd heel leuk en leerzaam.

Dankzij hem leerde ik de juiste techniek kennen, iets dat toch wel heel belangrijk is. Zonder een goede techniek kan de inspanning wel eens voor niks geweest zijn of zelfs net té belastend zijn voor je lichaam. Ook weet ik nu meer over het effect van voeding op je doelstellingen. Over een periode van 6 maanden heb ik enorm veel vooruitgang geboekt en nu ga ik met veel meer zelfvertrouwen naar de krachtzone. Kortom een topcoach! Een echte aanrader!

Nicolas Baert

Ik heb zelf meer dan een jaar coaching gevolgd bij Thomas in alle mogelijke vormen: van één begeleide sessie om de twee weken tot twee begeleide sessies per week. Ik beoefende al van kleins af aan de sport tennis op intensief niveau, maar had bij aanvang van de begeleiding de drang om, op een gezonde en gecontroleerde manier, wat meer spiermassa te kweken. Zoals in elke sport is techniek van fundamenteel belang, vandaar de keuze om samen te trainen met Thomas. Het verdict na één jaar? 5kg extra spiermassa op een totaal lichaamsgewicht van 67kg. Heb ik veel bijgeleerd met betrekking tot krachtoefeningen? Absoluut, maar dat had ik ook verwacht. Wat me vooral verrast heeft, is de kennis die ik opgedaan heb omtrent voeding, hoe ik hiermee moet omgaan in het dagelijkse leven maar ook in mijn sport. Vooral hier heeft de begeleiding bij B-Fit Personal Training me enorm geholpen, waarvoor dank.

Het klinkt misschien cliché, maar ik kan geen slechte bevindingen aanhalen over de coaching bij B-Fit en Thomas in het bijzonder, zowel als coach en als persoon.

Wannes Janssens

Ik trainde ondertussen al twee keer in het tussenseizoen met B-Fit. Telkens had ik dezelfde doelstelling: rompversteviging en explosiviteitstraining. Dat deed ik telkens met Thomas en heeft tot goede resultaten geleid. Mijn vetpercentage daalde en ik merkte de versteviging van mijn romp snel op. Dat zorgde ervoor dat ik optimaal aan de start van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen kon verschijnen.

Buiten het voedings- en trainingsschema dat op maat gemaakt werd, ben ik ook zeer tevreden over de persoonlijke aanpak. De coachingsessies gebeurden steeds met de glimlach, wat ertoe leidde dat ik met plezier naar de trainingen kwam en ze ook op eigen initiatief afwerkte.

Ik kan de persoonlijke coaching van B-Fit warm aanbevelen aan elke sporter die in optimale omstandigheden klaar wil zijn voor de start van het nieuwe seizoen.

Geïnspireerd?

Maak vrijblijvend kennis

Scroll naar boven