voor ondernemers en zelfstandigen

Doelgerichte personal training voor jou als hardwerkende bedrijfsleider. 

Bij je thuis, op je bedrijf of in de fitness.

Als bedrijfsleider heb je veel afspraken, deadlines en verantwoordelijkheden. Daarbij kom je vaak voor zowel mentale als lichamelijke uitdagingen te staan.

Om zo’n drukke levensstijl vol te houden, ben je maar beter weerbaar en fit. Een evenwicht tussen inspanning en ontspanning is dé sleutel tot succes. De beste ondernemers zijn degenen die fit en gezond in hun vel zitten.

DSC_0083-scaled-1

Toch maken de meesten hier te weinig tijd voor vrij. Ze weten niet goed hoe ze dit efficiënt aanpakken, de motivatie is zoek of ze ervaren geen resultaten van hun inspanningen.

Met +2400 coachingstrajecten achter de rug, is B-Fit een vaste waarde in de trainings- en voedingsbegeleiding van zelfstandigen en ondernemers. Door te werken aan je fysieke en mentale weerbaarheid helpen we je professioneel groeien. Daarbij maken we het je zo praktisch en makkelijk mogelijk door op je bedrijf, in de fitness of bij je thuis af te spreken.

We garanderen je voelbare resultaten, een hogere stresstolerantie en meer energie. Bovendien begeleiden we je op een manier die volledig bij je voorkeuren en levensstijl past.

Door te werken aan je gezondheid presteer je op persoonlijk en zakelijk vlak beter. En dat komt je bedrijfsresultaten alleen maar ten goede.

Ondernemer die een fitte en gezonde levensstijl belangrijk vindt?

Laat ons samenwerken.

Wij komen naar je bedrijf toe of spreken af bij jou in de buurt, voorzien leuke en gevarieerde trainingen binnen èn buiten en stimuleren je ondernemend & zakelijk succes. Dit door te werken aan meer fysieke en mentale belastbaarheid.

Waarom kiezen voor onze ondernemerscoaching?

Tijdsefficiënt werken aan een fitte en gezonde levensstijl

Vaste afspraken = geen uitstelgedrag

In- èn outdoor coaching, waar en wanneer je maar wil

Werken aan je gezondheid staat in direct verband met je professionele resultaten

Coaching op maat = maximaal resultaat

Online en offline ondersteuning helpt je gemotiveerd te blijven

Succesverhalen

onderneemster Carine zit energieker in haar vel

Het programma is zeer afwisselend en gericht op de zaken waar ik zelf de focus op wil leggen. Perfect op maat dus. Ik heb een aantal belangrijke aanpassingen kunnen maken in mijn voedingspatroon die me nu resultaten én een supergevoel geven. Na jaren trainen zonder resultaat, zie ik nu in een mum van tijd de gewenste veranderingen door deze ondernemerscoaching.

Oliver weegt 50kg minder

Als ondernemer had ik steeds een excuus om niet aan mijn gezondheid te werken. Té druk, téveel werk, té weinig tijd. Uiteraard was dit onzin.

Na een jaar tijd ben ik 50kg kwijtgespeeld. Dit dankzij coaching van Thomas. Veel info over voeding, uitdagende trainingen én psychologische steun wanneer nodig.

Ik heb geleerd dat het als ondernemer belangrijk is om je te laten begeleiden, zo werk je efficiënter aan je gezondheid.

Anja (32) verloor 14kg

Thomas is een hele goeie trainer, maar heeft ook een sterk concept bedacht dat voor de zelfstandige ondernemers en drukbezette ouders zoals ons perfect in ons chaotische leven geïmplementeerd kan worden. Zowel de app als de wekelijkse afspraken maken het voor ons een haalbare kaart om te werken aan onze gezondheid. Voor mij gaat het niet meer om een dieet of periode van sporten, maar eerder over een nieuwe levensstijl.

Ik sta met een strakker lichaam en met wat kilo’s minder, maar vooral met meer zelfvertrouwen en goesting in het leven.

Klaar om je gezondheid op de eerste plaats te zetten?

We geven je een 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Niet razend enthousiast na 30 dagen? Dan krijg je van ons geld teruggestort.

Wij hebben al coaching gegeven aan:

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Scroll to Top