Krijg een fitter lijf
voor een superieur bedrijf

Tijdsefficiënte personal training voor de hardwerkende bedrijfsleider. 

Bij je thuis, op je bedrijf of in de fitness.

Je kent ons van...

 

Voor ondernemers die willen blijven genieten

Elke ambitieuze ondernemer kent het gevoel van tijdtekort. Het is een uitdaging om de balans te vinden tussen hard werken, genieten en gezond leven.

De meeste ondernemers willen in vorm zijn zonder onnodige tijdsinvestering en hun bourgondische genietmomenten behouden. Het vinden van een evenwicht tussen inspanning en ontspanning is hierbij dé sleutel tot succes.

Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in tijdsefficiënte personal training specifiek voor ondernemers. Beschikbaar bij je thuis, op je bedrijf of in de fitness.

Personal training Cato

Wij helpen je volhouden

We get it. Als ondernemer voelt sporten soms als verloren werktijd. Bovendien weet 95% van de mensen niet echt hoe ze efficiënt en veilig kunnen trainen. Bij onze leden is dat anders.

Want bij B-Fit zijn we gespecialiseerd in kracht- en conditietraining voor beginners en gevorderden, afslanken en lichaamsversteviging. En omdat onze trainers een stelletje fitnessnerds zijn, weten we hoe je snel en veilig resultaten boekt. Ongeacht je doelen, wensen of niveau: alles is bij ons op maat. Afgestemd op het individu.

Je traint bij ons opnieuw met plezier en bouwt een vol te houden sportroutine op. Als je iets leuk vindt en het geeft resultaat, houd je het een stuk langer vol. Fitter en energieker voelen, en terug ten volle van het leven genieten. Daar willen we naartoe.

Met meer dan 2700 succesvolle coachingstrajecten is B-Fit dé expert in trainings- en voedingsbegeleiding voor zelfstandigen en ondernemers. Wij zetten in op jouw fysieke en mentale weerbaarheid, waardoor je professioneel groeit.

Boost je persoonlijk en zakelijk succes

Ben je een ondernemer die een fit lichaam belangrijk vindt?

Maak eens kennis met één van onze trainers.

Wij komen naar je bedrijf toe of spreken af bij jou in de buurt, voorzien leuke en gevarieerde trainingen en stimuleren je zakelijk succes. Dit door te werken aan meer fysieke en mentale belastbaarheid.

Waarom kiezen voor onze ondernemerscoaching?

Tijdsefficiënt werken aan een fitte en gezonde levensstijl.

Vaste afspraken = geen uitstelgedrag

In- èn outdoor coaching, waar en wanneer je maar wil.

We volgen je progressie op. Zo wordt het halen van je sportdoelen kinderspel.

Coaching op maat = maximaal resultaat

We besteden ook aandacht aan slaap, voeding en mentale gezondheid.

Ontdek onze ondernemende helden en heldinnen

Onderneemster Carine zit energieker in haar vel

Het programma is zeer afwisselend en gericht op de zaken waar ik zelf de focus op wil leggen. Perfect op maat dus. Ik heb een aantal belangrijke aanpassingen kunnen maken in mijn voedingspatroon die me nu resultaten én een supergevoel geven. Na jaren trainen zonder resultaat, zie ik nu in een mum van tijd de gewenste veranderingen door deze ondernemerscoaching.

Anja (32) verloor 14kg

De coaches van B-Fit zijn fantastische trainers, maar ze hebben ook een sterk concept bedacht dat voor de zelfstandige ondernemers en drukbezette ouders zoals ons perfect in ons chaotische leven geïmplementeerd kan worden. Zowel de app als de wekelijkse afspraken maken het voor ons een haalbare kaart om te werken aan onze gezondheid. Voor mij gaat het niet meer om een dieet of periode van sporten, maar eerder over een nieuwe levensstijl.

 

Ik sta met een strakker lichaam en met wat kilo’s minder, maar vooral met meer zelfvertrouwen en goesting in het leven.

Klaar om je gezondheid op de eerste plaats te zetten?

We geven je een 30 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Niet razend enthousiast na 30 dagen? Dan krijg je van ons je geld teruggestort.

Wij gaven al coaching aan:

Ja, ik wil meer informatie over de risicovrije proefperiode.

Veelgestelde vragen

De kost van personal coaching is afhankelijk van veel factoren. Ons tarief voor individuele coachingsessies van 60 minuten ligt, afhankelijk van het lidmaatschap en locatie, tussen de €57,5 en €80. Duotrainingen worden goedkoper gemaakt door te werken met een korting van 25%.

Ja, in veel gevallen zijn de kosten van onze coaching aftrekbaar voor ondernemers. Onze aanpak is specifiek ontworpen met de professionele prestaties van ondernemers in het achterhoofd. Naast fysieke training, omvat onze coaching namelijk ook aspecten zoals werkergonomie, burnout preventie, gezondheidsmanagement en algemene gedragsveranderingen i.f.v. meer productiviteit. Deze elementen zijn van cruciaal belang voor de werkefficiëntie en het welzijn van een ondernemer, wat bijdraagt aan betere bedrijfsresultaten.

Daarom kunnen de kosten vaak als zakelijke uitgave worden bekeken. Echter, het is wel verstandig om dit eerst af te stemmen met uw eigen boekhouder om zeker te zijn van de aftrekbaarheid binnen uw specifieke situatie.

Nadat je het contactformulier ingevuld hebt, zal je een eerste mail ontvangen met meer info in over het kennismakingsgesprek. Je aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar één van de coaches die binnen de 48u met jou contact zal opnemen.

Op basis van je aanvraag (locatie, voorkeur en doelstellingen) wijzen we je bij de start een coach toe die het beste bij jou past. Indien je een voorkeur hebt voor iemand (bijvoorbeeld wanneer je liefst een vrouwelijke coach hebt), mag je dit altijd aangeven in het contactformulier. Zo kunnen we hier rekening mee houden.

Jazeker. Wij werken met maandelijks opzegbare lidmaatschappen en lidmaatschappen voor minimaal 6 maanden. Je kan onze coaching dus perfect één maand uitproberen om te bekijken of het iets voor jou is.

Na een grondige screening en intake stellen we een gepersonaliseerd trainingsprogramma samen. Deze wordt volledig afgestemd op je doelstellingen, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl. Omdat al onze coaches nauw met elkaar samenwerken kan elke cliënt, ongeacht door wie deze getraind wordt, van de kennis en ervaring van alle coaches samen gebruik maken.

Scroll naar boven