Personal training

Behaal je fysieke doelstellingen met wetenschappelijk onderbouwde begeleiding van specialisten.

Onze personal training richt zich op mensen die gemotiveerd zijn om hun training en voeding te optimaliseren om blijvende verbeteringen te maken op gebied van gezondheid, uiterlijk, energie, leefstijl en prestaties.

Wij zijn gespecialiseerd in vetverlies, spieropbouw, algemene gezondheid en coachingstrajecten voor ondernemers en zelfstandigen.

Gepersonaliseerde training

Na een uitgebreide screening en intake stellen we voor jou een gepersonaliseerd trainingsprogramma samen. Je trainingen worden hierbij afgestemd op je persoonlijke doelstellingen, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl. En omdat alle coaches van B-Fit met elkaar samenwerken kan elke cliënt, ongeacht door wie deze getraind wordt, van de kennis en ervaring van alle coaches samen gebruikmaken.

Je trainingsprogramma en -progressie wordt via innovatieve software opgevolgd. Zo kunnen we als coach snel bijsturen wanneer je een oefening minder fijn begint te vinden of wanneer je nood hebt aan meer uitdaging.

Voedingscoaching

Tijdens onze geïndividualiseerde voedingscoaching analyseren we je huidige eetgewoonten en maken we, samen met jou, wijzigingen in je voedingspatroon aan die je consistent kan volhouden. We leggen je geen supplementen op en laten jou geen producten eten waar je niet achter staat, maar werken met richtlijnen voor calorieën en macronutriënten. Zo bepaal je zelf hoe je je energiebudget invult, kan je flexibel blijven en leer je zelf keuzes maken zodat je niet afhankelijk van ons blijft.

Geef je de voorkeur aan meer koolhydraten en minder vetten? No problemo. Drukke zelfstandige met weinig tijd om te koken? Perfect. Vegetarisch? Cool.

Onze kracht ligt in het feit dat we niet gebonden zijn aan één bepaalde aanpak. Welke benadering ook je voorkeur heeft en wat voor jou praktisch en geschikt lijkt, daar gaan we mee aan de slag en boeken we resultaten mee.

Het belangrijkste aan een dieet is of je ze op de lange termijn consistent kan volhouden én dat ze je resultaat geeft. Dit dragen we hoog in het vaandel.

Getuigenissen

Klaar om je training en voeding te optimaliseren?

Voordelen van personal training

maximaal vet verliezen en spiermassa opbouwen?

Onze 4 types personal training

Personal training in de fitness

Wij werken samen met Basic-Fit Lier, Kontich, Ekeren, Berchem, Beveren en Pelt; en geven trainings- en voedingsbegeleiding in al deze fitnesscentra. Daarnaast zijn we ook te vinden in ons eigen personal trainingscentrum De FitFabriek in Kessel.

Personal training thuis of op kantoor

Wij komen naar jou toe met een gevarieerd aanbod aan trainingsmateriaal om je een workout op maat aan te bieden. Je bespaart tijd en kiest zelf waar de training doorgaat.

Perfect voor mensen met een drukke agenda zoals ondernemers en zelfstandigen.

Personal training outdoor

Spreek met ons af in een parkje of een andere locatie bij jou in de buurt zoals een bos of een speelpleintje.

Ideaal voor natuurliefhebbers, ondernemers en zelfstandigen en mensen die graag in de buitenlucht sporten.

Small group personal training

Met small group personal training krijg je persoonlijke trainings- en voedingsbegeleiding, en sport je minimaal één keer per week in een groep van maximaal 5 mensen.

Je profiteert van de voordelen van personal training, maar aan een goedkopere prijs.

Train je met twee?

Dan genieten jullie beiden van 25% korting.

Ben je zelfstandig?

Dan hebben we aangepaste formules voor jou. 

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Veelgestelde vragen

Nadat je het contactformulier ingevuld hebt, zal je een eerste mail ontvangen met meer info in over het kennismakingsgesprek. Je aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar één van de coaches die binnen de 48u met jou contact zal opnemen.

Op basis van je aanvraag (locatie, voorkeur en doelstellingen) wijzen we je bij de start een coach toe die het beste bij jou past. Indien je een voorkeur hebt voor iemand (bijvoorbeeld wanneer je liefst een vrouwelijke coach hebt), mag je dit altijd aangeven in het contactformulier. Zo kunnen we hier rekening mee houden.

De kost van personal training is afhankelijk van veel factoren. Ons tarief voor individuele trainingssessies van 60 minuten ligt, afhankelijk van het lidmaatschap en locatie, tussen de € 55 en € 85. Duotrainingen worden goedkoper gemaakt door te werken met een korting van 25%. Meer informatie over onze tarieven en lidmaatschappen vind je in dit blogartikel terug.

Jazeker. Wij werken met maandelijks opzegbare lidmaatschappen en lidmaatschappen voor minimaal 6 maanden. Je kan onze coaching dus perfect één maand uitproberen om te bekijken of het iets voor jou is.

Na een grondige screening en intake stellen we een gepersonaliseerd trainingsprogramma samen. Deze wordt volledig afgestemd op je doelstellingen, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl. Omdat al onze coaches nauw met elkaar samenwerken kan elke cliënt, ongeacht door wie deze getraind wordt, van de kennis en ervaring van alle coaches samen gebruik maken.

Tijdens de intake worden je huidige eetgewoonten en doelstellingen bekeken en maken we in samenspraak wijzigingen in je voedingspatroon aan die je consistent kan volhouden. We leggen je geen supplementen op en laten jou geen producten eten waar je niet achter staat. In de meeste situaties werken we bij de start van een coaching met een online voedingsdagboek om zo op zoek te gaan naar een manier van eten die voor jou werkt én resultaat oplevert. Je houdt je voeding makkelijk bij via onze app en krijgt advies m.b.t. calorieën en macronutriënten. Zo krijg je objectief inzicht in je voedingspatroon, kan je flexibel omgaan met je dieet en heeft je coach de mogelijkheid om snel bij te sturen en feedback te geven.

Wanneer je het niet ziet zitten om een voedingsdagboek bij te houden werken we met een lijst van aanbevolen en te vermijden voedingsproducten. Deze productenlijst bezorgt je veel verschillende opties en helpt je correcte keuzes te maken voor je doelen. 

Als je wil ontvang je een voorbeeld van een schema met vaste maaltijden en producten, maar we werken bij voorkeur met verschillende opties en eigen keuzes maken. Zo blijf je flexibel en leer je zelf eetbeslissingen maken zodat je niet afhankelijk van een vast schema blijft.

We proberen je bij onze voedingsbegeleiding inzichten en tools te geven die voor duurzame gewoonteveranderingen zorgen. Misschien een slechte bedrijfsstrategie, maar we willen oprecht dat je na onze coaching zelfstandig verder kan.

Scroll to Top