Aangezien je op één of andere manier beland bent op deze pagina, gaan we er vanuit dat je enige interesse hebt in een trainings- en voedingsbegeleiding gericht naar vetverbranding, krachtopbouw, sportprestaties of God weet welke andere doelstelling.

Mensen verkwisten onnoemelijk veel tijd, energie en geld met het zoeken naar mogelijke paden naar hun doelstellingen.

Een ervaren coach met verstand van zaken die je begeleid, zal voor een efficiëntere route naar je doelen zorgen.

Iedereen heeft baat bij een coach

Hoewel sommige personen zonder hulp van anderen bepaalde doelstellingen kunnen bereiken, hebben 99% van de mensen baat bij een coach die hen in de juiste richting stuurt.

Daarnaast geeft een coach je kennis en vaardigheden mee, kan hij/zij objectief kijken naar je vooruitgang en stelt je verantwoordelijk voor je doelstellingen. Geloof het of niet, maar de beste coaches hebben ook zelf coaches of mentors. Het is de meest waardevolle investering die je kan maken als je gericht op zoek bent naar het efficiënt bereiken van een doelstelling.

Ja, we kunnen je een sixpack geven.
Ja, we kunnen je gezonder doen leven.
Ja, we kunnen je sportieve prestaties verhogen.
Ja, we kunnen je een derrière bezorgen waar je ex van achterover zou vallen.

Ja, we kunnen je fysiek een heel stuk aantrekkelijker maken.

Je mobiliteit verhogen? Yes.

Je beter doen voelen in je vel? Jeps.

Allemaal goed en wel

Maar waar het echt om draait:

We kunnen je leven in positieve zin veranderen.

Laat ons je helpen om je fysieke doelstellingen te bereiken

 

Aangezien het om online coaching gaat, is het voor ons onmogelijk om tijdens iedere training naast je te staan om je te motiveren. Maar wat we wél kunnen doen, is onze jarenlange ervaring en expertise gebruiken om exact in kaart te brengen wat je moet doen om je doelstellingen te bereiken. En dit aan een tempo en efficiëntie waar iedereen verbaasd over zal zijn.

Ben je gemotiveerd om je gezondheid, fysieke verschijning of sportieve prestaties te verbeteren? En zie je het zitten om ons advies op te volgen?

Dan zijn we er 100% zeker van dat je voordeel zou hebben door met ons samen te werken.

Waarom? Omdat de coaching die we aanbieden anders is dan wat je elders tegenkomt. Naast op maat gemaakte trainingsplannen en geïndividualiseerd voedingsadvies, bieden we namelijk ook 24/7 online ondersteuning en support aan. Geen standaard schema’s dus, wél een volledig programma aangepast aan JOUW persoonlijke voorkeuren en doelstellingen.

Oké, je hebt mijn interesse gewekt. Wat krijg ik als ik kies voor online coaching?

Veel. Maar onder andere deze awesomeness:

Op maat gemaakte trainingsplannen

Géén standaard schema’s bij ons. Alle trainingsplannen zijn gebaseerd JOUW doelstellingen, voorkeuren en trainingservaring. We houden rekening met de tijd die je aan training wil spenderen (niet iedereen kan en wil 5 dagen in de week 2u bezig zijn met trainen..) en de blessures die je in ’t verleden gehad hebt

Geïndividualiseerd voedingsadvies

Graag laag in koolhydraten en meer vetten? Top. Liever meer koolhydraten en minder vetten? No problemo. Intermittent fasten? Mooi. Vegetarisch? Prima. Het voordeel aan met ons te werken is dat we niet gebonden zijn aan één ‘heilig dieet’. Wij dragen de stelling “dé belangrijkste factor aan een dieet is of je ze op de lange termijn consistent kan volhouden” namelijk hoog in het vaandel. We kiezen voor de benadering die je voorkeur heeft en het beste bij je levensstijl past, en halen hiermee de resultaten die je voor ogen hebt

Supplementenadvies

Géén verplicht gebruik van supplementen; maar we bezorgen je een lijst met degene die effectief werken en waar je baat bij zou hebben. Geen verkooppraatjes. Wel eerlijk advies vergezeld met een sterke wetenschappelijke ondersteuning

Feedback op je trainingstechniek via video’s

Een correcte techniek is cruciaal als je blessurevrij wil blijven trainen. Daarom dat we graag zo veel mogelijk beeldmateriaal van je krijgen om je, indien nodig, technisch bij te sturen

Toegang tot onze applicatie

Raadpleeg je trainingsplannen op video, maak gebruik van de handige calorieënteller en volg je progressieverloop op via onze eigen applicatie.

24/7 online ondersteuning

Op restaurant en je weet niet wat best te bestellen? Verrekking opgelopen en niet zeker over welke oefeningen je moet vervangen? Je hebt continu de mogelijkheid om ons vragen te stellen.

Kennis van correcte informatie

Geen twijfels of onzekerheid meer over wat te doen en wat niet te doen, over wat werkt en wat niet werkt, over wat een mythe is en wat een feit. Wil je weten waarom een bepaalde trainingstechniek gebruikt wordt in je programma? Hoe je ervoor zorgt dat je sneller vet kan verbranden? Welke supplementen werken en welke niet? Wanneer je deze kennis hebt, zal je in staat zijn om na je begeleiding zelfstandig verder te kunnen en je verworven fysiek te behouden. Geen jojo-diëten meer dus.

Humor van de (soms toch…) bovenste plank

Want minstens 22 keer per dag luidkeels lachen verhoogt de vetoxidatie met 56%. #Science

Waanzinnige resultaten

Resultaten die ervoor zullen zorgen dat je je gezonder en fysiek aantrekkelijker voelt, meer zelfvertrouwen hebt, beter in je vel zit en prestaties kan maximaliseren.

Met wat we je kunnen helpen

Wij zijn heer en meester op gebied van lichaamsversteviging, vetverbranding en krachttraining. Dit is ook de reden waarom al zo veel mensen, sportclubs en bedrijven met ons in zee zijn gegaan. Omdat we het beste zijn in wat we doen.

Als je dus op zoek bent naar iemand die je kan helpen met het verliezen van de laatste overtollige kilo’s of met het creëren van een sexy, sterk en stevig ogende fysieke verschijning; ben je aan het juiste adres.

Wij zijn degenen die lichamen transformeren en steeds naar maximaal resultaat streven.

Met wat we je niet kunnen helpen…

Wanneer je een ernstig medisch probleem hebt: gelieve je niet aan te melden. Niet dat we je niet verder willen helpen. Maar we vinden dat er anderen zijn met de nodige kwalificaties die je beter kunnen verder helpen. Wij zijn bewegings- en voedingsexperten, geen dokters.

Wanneer je niet bereid bent om ook zelf te werken voor je doelstellingen: gelieve je niet aan te melden. Wij kunnen het pad namelijk wel effenen… maar jij bent degene die het moet bewandelen.

Wanneer je geen interesse hebt in je gewoontes veranderen, vlotter (sport)prestaties leveren en er naakt beter uitzien: gelieve je eveneens niet aan te melden.

Maar als je het ziet zitten om het geïndividualiseerd plan en advies dat we je bezorgen op te volgen, kunnen we met 100% zekerheid stellen dat je de beoogde resultaten zal bereiken.

Wie we het vaakst verder helpen

 

 • Mannen en vrouwen, meestal tussen de 18 en 45 jaar. Die budgetvriendelijk een professionele stok achter de deur willen op gebied van training en voeding.

 

 • Die wat ervaring hebben met fitness. Je hoeft zeker geen jarenlange expertise te hebben maar hebt bij voorkeur de basis onder de knie. Geen ervaring maar toch op zoek naar begeleiding? Dan kan je bij ons terecht voor een bewegings- en voedingscoaching op maat.

 

 • Die natuurlijk zijn. Geen problemen met mensen die steroïden nemen; ieder z’n eigen keuze daarin. Maar wij werken enkel met mensen die op natuurlijke wijze hun fysieke doelstellingen willen bereiken.

Hoe dit online coaching-verhaal in z’n werk gaat

 

 1. Vul het online intakeformulier in en meld je aan.
 2. Onze minions brengen ons je formulier.
 3. We plannen een telefonisch kennismakend adviesgesprek waarbij we onze werkwijze toelichten en je een eerste advies bezorgen.
 4. Als je tevreden bent over het eerste gesprek en iets hebt van “JA, WIL IK”, sturen we je alle andere intakeformulieren en betaalinformatie door.
 5. Nadien volgt er een uitgebreid online intakegesprek.
 6. Vervolgens stellen we, op basis van de verzamelde info tijdens het intakegesprek, je geïndividualiseerd trainings- en voedingsplan op.
 7. We gaan 100% voor succes en je crusht staalhard je doelstellingen.
Wat we van jou verwachten

Enthousiasme en inzet. Weg met de zuurpruimcultuur.
Veel vragen. De enige limiet is je eigen initiatief.
Een wekelijkse check-in.

BasisEen lichte start

99

maand
 • Een vaste dag voor een antwoord op je vragen
 • Contact enkel per mail
 • Geen persoonlijk voedingsplan
 • Geïndividualiseerd voedingsadvies
 • Op maat gemaakt trainingsplan
 • Uitgebreide E-books met een schat van informatie in
 • Feedback op je trainingstechniek
 • Toegang tot onze software en B-Fit community
 • Niet-tevreden, geld-terug garantie
 • Geen verplichtingen: altijd maandelijks opzegbaar

PremiumMeest gekozen

149

maand
 • Elke dag online ondersteuning en coaching
 • Contact via verschillende kanalen
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Geïndividualiseerd voedingsadvies
 • Op maat gemaakt trainingsplan
 • Uitgebreide E-books met een schat van informatie in
 • Feedback op je trainingstechniek
 • Toegang tot onze software en B-Fit community
 • Niet-tevreden, geld-terug garantie
 • Geen verplichtingen: altijd maandelijks opzegbaar

Ja, ik doe mee met online coaching!

Adres*