RevaFit2520

de enige private trainingsstudio in Ranst en omstreken die gespecialiseerd is in (small-group) personal training en de begeleiding van zelfstandigen met gezonder ondernemen.

Wel eens het gevoel gehad dat je zomaar wat doet om je sportieve doelen te bereiken? Moeite met naar de fitness te gaan? Geen plan achter de hand om je doelstellingen waar te maken?

De meesten alleszins wel.

Dat is de reden waarom B-Fit bestaat. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun sportieve doelen door de best mogelijke trainings- en voedingsbegeleiding aan te bieden.

Ondertussen is het honderden mensen al gelukt om met onze coaching hun lichaam te transformeren en beter in hun vel te zitten. Je zal bij ons betere resultaten behalen en het langer volhouden omdat het volledige coachingstraject gepersonaliseerd wordt. We werken daarbij met passie en trots op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Een bewezen no-nonsense aanpak.

Wil jij ook

  • resultaatgericht werken aan je gewicht, uiterlijk, fitheid, sportprestaties of (mentale) gezondheid?
  • iemand die mee je progressie opvolgt en die het makkelijker maakt om je doelen te bereiken?
  • een private trainingsomgeving waar je je meer op je gemak voelt dan in een regulier fitnesscentrum?
  • een professionele coach en een community van gelijkgestemden die je ondersteuning en extra motivatie geven?
  • je sportieve doelen transformeren naar een succesverhaal?

>> DAN BEN JE IN REVAFIT2520 AAN HET JUISTE ADRES.

Wat anderen over onze trainings- en voedingsbegeleiding zeggen

Carine zit strakker in haar vel

De programma’s zijn zeer afwisselend en gericht op de spiergroepen waar ik zelf de focus op wil leggen. Perfect op maat dus. Ik heb een aantal belangrijke aanpassingen kunnen maken in mijn voedingspatroon die me nu resultaten én een supergevoel geven. Na jaren sporten zonder resultaat, zie ik nu in een mum van tijd de gewenste veranderingen door deze begeleiding op maat.

Oliver weegt 50kg minder

Als ondernemer had ik steeds een excuus om niet aan mijn gezondheid te werken. Té druk, téveel werk, té weinig tijd. Uiteraard was dit onzin.

Na een jaar tijd ben ik 50kg kwijtgespeeld. Dit dankzij ondersteuning van Thomas. Veel info over voeding, uitdagende trainingen én psychologische steun wanneer nodig.

Ik heb geleerd dat het belangrijk is om je te laten begeleiden, zo hou je het makkelijker vol.

Anja (32) verloor 14kg

Thomas is een hele goeie coach, maar heeft ook een sterk concept bedacht dat voor de zelfstandige ondernemers en drukbezette ouders zoals ons perfect in ons chaotische leven geïmplementeerd kan worden. Zowel de app als de wekelijkse afspraken maken het voor ons een haalbare kaart.

Voor mij gaat het niet meer om een dieet of periode van sporten, maar eerder over een nieuwe levensstijl.

Ik sta met een strakker lichaam en met wat kilo’s minder, maar vooral met meer zelfvertrouwen en goesting in het leven!

Klaar om te trainen bij revafit2520?

Wat we doen in RevaFit2520

Tijdens onze small group personal training sport je begeleid in een kleine groep van maximaal 4 personen. Je werkt een gepersonaliseerd programma af en geniet tegelijkertijd van de motiverende groepssfeer.

Dit betekent dat je nooit zomaar random trainingen doet en dat je altijd onder begeleiding sport. Elke training heb je namelijk een trainer naast jou staan die je door je programma coacht. De trainer werkt tegelijkertijd ook met 2-3 andere mensen. Op die manier profiteer je van de voordelen van personal training terwijl je de kosten van de begeleiding deelt met anderen. Daarnaast geniet je van de sociale voordelen die sporten met een groep van gelijkgestemden heeft.

Met small group personal training begin je niet meer aan je training zonder te weten wat je moet doen en hoe je dit best doet. Je komt simpelweg opdagen en wij zorgen voor de rest. Daarbij train je onder directe supervisie van een team van professionele coaches. Dit zorgt er niet alleen voor dat je veilig en verstandig traint, maar ook voor extra motivatie en onmiddellijke trainingsaanpassingen wanneer je ze nodig hebt.

Small group personal training start aan 20 euro per begeleide trainingssessie.

Na een uitgebreide screening en intake stellen we voor jou een gepersonaliseerd trainingsprogramma samen. Je sport minimaal 1x per week samen met een coach en je trainingen worden afgestemd op je persoonlijke doelstellingen, voorkeuren, fysieke capaciteiten en levensstijl.

Onze personal training richt zich op mensen die gemotiveerd zijn om hun training en voeding te optimaliseren om blijvende verbeteringen te maken op gebied van gezondheid, uiterlijk, energie en prestaties. Wij zijn gespecialiseerd in vetverlies, spieropbouw en kracht- en conditietraining voor sporters.

Personal training start aan 55 euro per begeleide trainingssessie.

Ondernemen is topsport.

En net zoals topsport veel van je eist op mentaal en fysiek vlak, doet ondernemerschap dat ook.

Daarom is het van essentieel belang dat ondernemers zowel hun geest áls lichaam gezond houden. Een gezonde geest in een gezond lichaam is namelijk één van de voorwaarden voor langdurig professioneel succes.

Kwalitatief trainen houdt je lichaam en geest scherp. Bovendien kweek je er discipline mee, leer je strategisch denken en omgaan met tegenslag. Kortom, sporten creëert positieve energie. En dat komt je onderneming beslist ten goede.

Bij B-Fit zijn we gespecialiseerd in ‘gez-ondernemerscoaching’. Dit zijn persoonlijke coachingstrajecten voor ondernemers die bovendien 100% fiscaal aftrekbaar zijn. Een financieel gunstige investering die je tijd, energie en gezondheid oplevert.

Gez-Ondernemerscoaching start aan 55 euro per begeleide coachingssessie.

DIT IS WAT JE KRIJGT WANNEER JE JE BIJ ONS AANSLUIT

Waarom kiezen voor trainingsbegeleiding in RevaFit2520?

Er wordt efficiënt getraind richting je doelstellingen

Vaste afspraken = geen uitstelgedrag

Private trainingsstudio met veel comfort

Continue opvolging zorgt ervoor dat je veilig traint

Sporten op maat = maximaal resultaat

Fiscaal aftrekbare coaching voor ondernemers

Ben je niet razend enthousiast over onze trainingsbegeleiding binnen de 30 dagen? Dan krijg je van ons geld teruggestort. Bij B-Fit zijn we namelijk volledig overtuigd van de kwaliteit van onze coaching. Als we je niet 100% tevreden stellen, hoeven we je centen niet.

Kom langs, ontmoet ons team en maak gratis kennis met onze unieke trainingsbegeleiding.

Naar een nieuwe trainingsomgeving gaan kan soms ongemakkelijk zijn, dat begrijpen we maar al te goed. 

Maar realiseer je dat RevaFit2520 allesbehalve een regulier fitnesscentrum is. Je zal blij zijn dat je met ons hebt kennisgemaakt en onze trainingsbegeleiding hebt uitgetest. Daar zijn we 100% van overtuigd.

Vul onderstaand formulier in en één van onze teamleden contacteert je om je beter te leren kennen, je vragen te beantwoorden en een kennismaking in te plannen.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende kennismaking

Scroll to Top